Du är inte inloggad.

Artikel

Vad är en portabel laddare?

Med en portabel laddare inom räckhåll har du alltid möjlighet att ladda din smarta enhet som din mobiltelefon, surfplatta, mp3-spelare eller digitalkamera när du är på resande fot och inte har möjlighet till ett vägguttag. Portabla laddare är väldigt användbara, framförallt när det kommer till affärsresor eller långa bilresor och du väntar på ett viktigt samtal eller SMS. 

Laddaren är i princip ett batteri med USB-ingång som du enkelt kan ladda upp via din dator eller annan strömkälla när kraften i batteriet är slut, alltså kan du återanvända din portabla gånger minst 500 gånger beroende på modell och hur ofta den används. 

Hur mycket din portabla laddare kan ladda upp din enhet beroer på hur många mAh batteriet i din enhet är på, om du t.ex har en portabel laddare som har kapacitet på 5000 mAh så kommer här nedan lite jämförelser vad respektive enhet kan behöva för mAh för att bli fullladdad:

iPhone 5/5S: 1570 mAh

iPad 4 - 11560

Samsung Galaxy S4 - 2600 mAh

Microsoft Surface - 4250 mAh

iPhone 6 Plus - 2915 mAh

 

Det är därför viktigt att du väljer en portabel laddare  som passar dina behov beroende på vad för typ av enhet du behöver ladda och hur pass sällan du vill behöva ladda upp den portabla laddaren. Det finns variende modeller av laddare men oftast ligger de runt 2600-5000 mAh men det finns även sådana som har upp till 12000 mAh.

Det är väldigt enkelt att komma igång med sin laddare då det laddar via USB och oftast finns det en micro-usb utgång även på laddaren som används för att ladda upp den, när man sedan vill ladda sin enhet stoppar man in sin USB kabel som passar för den enheten man vill ladda upp och sedan är det bara att ladda på!

 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Mobilskal till ett bra pris hos Mobilskalexperten.se
New Era-kepsar
Spara pengar med Rabattkoder
Handla dina skor online
Designer skor för män, en växande marknad