Du är inte inloggad.

Artikel

Ekonomisk oberoende på fastigheter

Har du också en dröm om att bli ekonomiskt oberoende i framtiden?

 Om du drömmer om att bli ekonomiskt oberoende i framtiden kommer du i alla fall om du bor i Sverige få vara beredd på att göra mycket jobb och också ta en hel del risk för att kunna bli riktigt rik i framtiden.

Det finns många sätt där du kan placera och satsa ditt kapital. Du kan läsa mer på villainformationen.se.

Ett sätt är att satsa på fastighetsmarknaden. Alltså köpa lägenheter och sälja eller köpa hus och sälja. Kanske köpa skog och avverka och sedan sälja mark. Det finns inte obegränsat med mark i världen och inte heller i Sverige. Ett tips är dock att hålla dig i städer eller i närheten av städer som växer om du skall kunna göra bra fastighetsaffärer i framtiden. Förutom Stockholm och Göteborg samt Malmö så är Växjö' Umeå och Jönköping exempel på städer som växer så det knakar och priserna går stadigt uppåt och finns troligtvis bra möjligheter för att göra bra affärer i dessa städer i framtiden.

Andra sätt för att tjäna pengar räknat investera i aktier, det finns många aktier som kan vara en bra investering infraktades. Även här är nog fastighetsaktier och skogsaktier något som kommer att stiga i framtiden om du vågar investera nu. Det gäller dock att kunna vara långsiktig om du skall investera i aktier och i fastigheter då det sjävklart kan komma mindre dippar, men på sikt har fastigheter alltid varit en bra affär vilket många svenskar kan vita om. Tänk t.ex. Om du hade köpt upp 10 sjötomter på 70-talet? Då hade du troligtvis lett idag när du sett tillbaka på vad du gett för sjötomterna på sjuttiotalet. På denna sida kan du läsa mer om investeringar i fastigheter. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Bästa sättet att torka tvätten
Taket är husets viktigaste del!
Kay Bojesen - En designikon
Trapprenovering Stockholm Göteborg
Så väljer du rätt markis