Du är inte inloggad.

Artikel

Allt om Blake Lively

 

Blake Christina Lively Reynolds är en amerikansk skådespelare  och fotomodell. Blake är född den 25 augusti 1987 i Kalifornien, USA. Blake är född och uppväxt i Los Angeles med sina föräldrar, som också är skådespelare, samt hennes fyra syskon som också jobbar inom underhållning. Blake har länge vetat vad hon har velat göra yrkesmässigt men har länge haft svårt att välja karriären framför skolan. I en intervju för tidningen ”Seventeen Magazine” så berättade hon att hon studerat vid tretton olika skolor.

Blake Livelys karriär började när hon var elvaår och medverkade i en film vid namn ”Sandman”, som regisserades av hennes pappa. Men hennes stora genombrott kom år 2005 då hon fick rollen som Bee i filmen ”Systrar i jeans”, baserat på boken med samma titel.

Strax därefter fick Blake sin ro’ll som Serena van der Woodsen, som hon kanske är mest känd för,. i den bokbaserade tv-serien ”Gossip Girl”  som har sänds i amerikansk och svensk tv.

Blakes filmografi består i dagsläget av 10 filmer med titlar såsom ”Gossip Girl”, ”The Town”, ”Green Lantern” och ”Savages”. Eftersom Blake endast är 25 år så kan vi räkna med se henne i många kommande filmer.

Blake är för nuvarande gift med skådespelaren Ryan Reynolds, som tidigare hade ett förhållande med Scarlett Johansson.

På Blakes CV hittar vi dessutom en hel del priser och nomineringar:

  • Teen choice award 2005: Nominerad i ”Choice Movie Breakout- Female”
  • Teen choice award 2008: Vinst i ”Choice TV Actress Drama”
  • Teen choice award 2008:Vinst i ”Choice TV Breakout Star-Female”
  • Newport Beach Film Festival 2008: Vinst i ”Achievement Award-Breakout Performance”
  • Prism Awards 2009: Nominerad i ”Performances in a Drama Episode”


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

We Fix Trädvård
Detta gör en VVS service i Ystad
Lagerhallar för förvaring
Bilbatteri
Be Better Online Sweden AB