Du är inte inloggad.

Artikel

Att skapa en egen fotocanvas

Har du en massa bilder som du tagot som enbart ligger och skräpar på ett minneskort eller som negativ i en byrålåda?

I så fall är du inte ensam. Mängder av folk som tar sina bilder med en digitalkamera eller mobil får aldrig för sig att framkalla dessa. Det tycker vi är otroligt synd och tänkte därför tipsa om att göra en fotocanvas.

En fotocanvas är en canvastavla med ett foto som du har tagit som motiv. Det har på senare tid blivit otroligt vanligt att man skapar just en fotocanvas av en bild man tagit för att sedan sätta upp på väggen hemma eller att ge bort som present. Just nu duger nämligen bilderna du tar med en mobil till en fotocanvas på upp till en meter.

Hur skapar man då en fotocanvas

Med dagens tjänster på nätet är det dessutom väldigt enkelt att skapa en fotocanvas. Jag tänkte tipsa om fotocanvas.nu som beskriver på ett mycket enkelt sätt hur du går tillväga för att skapa en fotocanvas, du kan även använda dig av deras webbtjänst för att skapa en egen fotocanvas. Du är egentligen bara ett fåtal klick ifrån att förvandla ett annars bortglömt foto till ett vackert konstverk i form av en canvastavla!

Jag tänkte även tipsa om webbplatsen Canvas-tavlor.nu som är modersidan till just fotocanvas.nu. De har just nu utvecklat sin webbplats på ett sådant sätt att du direkt via mobilen kan ladda upp en bild du fotat med mobilen för att sedan få just den bilden som en fotocanvas. Varför tveka?

Testa att skapa en egen fotocanvas och se vad du tycker. Det kostar nämligen inte alls mycket. På canvas-tavlor.nu kan du just nu skapa dina egna billiga canvastavlor då du själv väljer kvalitet för att på så sätt påverka priset.

Så om du fortfarande läser, klicka dig vidare och skapa din egna canvastavla nu!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Fina och praktiska grindar för alla typer av hus
Hemlarm - Standardutrustning
Intresset för designmöbler på nätet växer
Badrumsvåg - fyller den sin funktion?
Elektriker Göteborg