Du är inte inloggad.

Artikel

Smarta lösningar i små badrum

Badrummet är bland det första vi besöker på morgonen och då vill vi gärna att detta ska vara en behaglig upplevelse. Att komma in i ett litet kallt badrum som man inte trivs med kan göra en på dåligt humör resten av dagen men ett varmt mysigt badrum kan göra så att den tidiga morgonen mitt i vintern inte känns lika tidig och kall. 


Värme i golvet ger en mycket hög mysfaktor och är nästan standard i nyare badrum. Värmen sprids jämt i rummet och ser till att du inte fryser om fötterna de kalla vintermorgnarna. Ett lugnt och harmoniskt badrum som möter dig på morgonen kan ge dig kraft till vardagens alla måsten.


Badrummet ska inte bara vara funktionellt utan det ska ju även vara snyggt och framförallt hålla länge. Hög kvalitet är ett krav i hemmets fuktigaste rum och inredningen ska klara många års fukt och användande utan att skadas. Dämpad stängning av luckor och lådor förlänger livslängden och gör dessutom att du slipper smällandet som kommer om man råkar smälla igen luckan eller skåpet. Det är också bra att ha ett handfat i äkta porslin som håller i generationer och som är mycket tåligt mot repor.


Ofta är badrummen små, framförallt i äldre hus då det inte var viktigt med ett rymligt badrum eller badrum överhuvudet taget under den första halvan av 1900-talet. I små badrum krävs smarta lösningar för att få plats med allt man vill ha i ett badrum. Aspen har kommit på en smart lösning för det lilla utrymmet under tvättstället. Utrymmet är för litet för en låda eller ett skåp men det är perfekt för en lådfront man ”välter” ut så man kommer åt små fack som sitter fast i fronten. Det finns även lådor och skåp med inbyggda eluttag så man slipper se sladdar och laddare till eltandborstar och rakapparater. Det finns till och med lådor med inbyggda laddare till eltandborstar.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Byte inte trappa - renovera den istället
Fönsterputs Abonnemang
Så putsar du dina fönster!
Skall du ha kökshandtag eller köksknoppar?
St?dning i Stockholm