Du är inte inloggad.

Artikel

Byggprojekt under semestern

Altanbygge på semestern

Många Svenskar arbetar med olika byggprojekt under semestern. En av de vanligaste konstruktionerna är altanbygge, som allt fler semestrande Svenskar tycks vilja ha. Att bygga en egen altan behöver inte vara speciellt krångligt. Många olika instruktioner finns på internet, och just altaner och uteplatser är ofta de jobb som utförs utan att ta in någon extern konsult.

 

Använd rätt byggmaterial

Att använda byggnadsmaterial som har lång livslängd är kanske en självklarhet egentligen. Faktum är dock att skillnaden mellan olika typer av virke kan skilja sig rejält. I första hand ska du använda virke som är avsett för att klara av de påfrestningar som finns där du bor. Vind, regn och temperatur varierar stort beroende på vart någonstans i landet du bor.

 

Välj rätt skruv

Kanske är det lätt att glömma hur stor och betydelsefull skruven är i ett bygge. Skruv, bult och spik av olika slag håller samman i princip alla konstruktioner som någonsin gjorts. Valet av skruv ska göras främst beroende på vad du arbetar med. Skruv för att fästa takplåt är utrustad med en extra tålig kärna, medan träskruv är tillverkad för att utstå mindre tryck och slitage. Detta behöver dock inte betyda att en träskruv aldrig kommer att behöva vara extra tålig. På Skruvexperten.se finns idag över 1500 olika variationer av plåtskruv, träskruv, betongskruv och mycket mycket annat. All skruv som finns tillgänglig via e-handeln kommer från Svenska leverantörer och är av mycket hög kvalitet. Trots detta är vårt mål att erbjuda våra kunder en prissättning som är mycket attraktiv.

 

Fler tips till olika byggprojekt finns att läsa på vår webbplats.

Med vänlliga hälsningar

http://www.skruvexperten.se


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Malmö – Sveriges ansikte mot kontinenten
Är en pool något för dig?
E-handel - 2014 års boom?
St?dning i Stockholm
Tips för städning av kontor