Du är inte inloggad.

Artikel

Den nya kollektionen flörtar med rockig stil!

Till hösten har vi alla lust att synas. Vissa gillar preepy-stilen som är stilren och klassisk, emedan andra föredrar den rebelliska looken. Vilket faktiskt är helt rätt då rocktrenden är på ingående! Vi hittar i höstkollektionerna olika accessoarer med nitar samt motorcykel-stövlar. Remmar, tjocka räfflade sulor, spännen och metalldetaljer passar fint till de smala jeansen eller den lilla chica klänningen. Ja, det finns många sätt att krydda till höstens garderbob. Låt dig inspireras av Daisy Lowe och hennes glammiga och rockiga look!

Märket skapades 2004 och bygger på grundarens för skor. Varumärket Koah skaffar sig en bra marknadsandel, inte bara i Frankrike men även internationellt genom att från A till Ö tillverka personliga och unika kollektioner. Skorna tillverkas med fokus på detaljer och finish och till detta läggs till kvalitet, komfort och originalitet. Genom att följa trenderna på en föränderlig marknad har Koah skapat en image med tidlösa kreationer. Den ständiga strävan efter kvalitativa råvaror kombinerat med noggrann tillverkningsprocess ger varumärket sitt mervärde. Kunskap och teknik går hand i hand under beredningen av modellerna och ger varje par en unik sliten look tack vare tvättat läder. Varumärkets styrka? Själva produkten... Kollektionerna är en del av en trendig vintagevärld och återspeglar Koahs vilja att överträffa sig själv säsong efter säsong. Koah riktar sig till "Shoe Addicts" i alla åldrar, både kvinnor och män som vill hävda sin egen stil utan att falla in i standarden.

Om du älskar mode och följer de senaste trenderna så finns risken att du blir helt galan i skomodellerna från Bullboxer! Designen görs i Italien och märket anstränger sig för att tillverka skor som är lätta att bära men som ändå är nischade. Elegansen är viktig och motsvarar de krav vi moderna människor ställer. Vi kosmopoliter, som lever livet i takt med de senaste modetrenderna. Alla skomodellerna är unika. Detta för hitta beundrare bland stadsmännikor såväl från Paris som från London, Rom och Barcelona.

Palladium som grundades år 1920, tillverkade från början flygplansdäck. År 1947 tillverkade Palladium, med erfarenheten av gummibearbetning bakom sig, nu skor genom att använda sig av samma vulkaniseringsprocess och textil. Modellen "Pampa" är känd för sin autentiska design, sina rena linjer och hållfasthet. Idag finns den i skinn och den fortsätter att åtfölja de "urbana utforskarna" på deras vandringar världen över.

I början var de en udda kombination: den tyske doktor Klaus Maertens med sitt garage fullt av uppfinningar och familjen Griggs som var brittisk industriidkare från Northampton-regionen. Tillsammans skapade de en sko som var praktisk och robust med klassiska linjer monterad på den allra första sulan med luftkuddar. Arbetsskonen döptes till 1460 och blev en succé så snart serietillverkning blev verklighet den 1 april 1960 och upplever då en revolution. Utan att varken finansiera eller bromsa spridningen av sina produkter kunde Dr. Martens bara stå och se på hur de anglosaxiska subkulturerna adopterade varumärket. Med åren blev Dr. Martens ett varumärke att samlas bakom, ett sätt att uttrycka sig på och det blev en ikon på ett antal musikscener. Modevärlden som alltid fascinerats av autenticitet lade också beslag på fenomenet. Mer än 50 år efter dess tillkomst har märket aldrig varit mer levande och relevant, som ett ankare runt vilket flera generationer skildras.

Om Buffalo kunde sammanfattas i två ord skulle renässans och variation vara två goda kandidater! Det erkända märket som blev känt för sina gymnastikskor förför hädanefter stadskvinnorna med modeller som utmanar genom sin kvinnlighet. Från klassiska pumps till greksandaler via retromodeller utan tå - här finns allt, och allt är kryddat med en aning glamour. Lägg därtill slitstyrka och bekvämlighet, så är det lätt att förstå att Buffalo är svåra att överträffa!

Om Spartoo.se : ”Skobutik nr 1 i Europa”

Spartoo bildades år 2006 och är ledande inom onlineförsäljning av skor på den svenska marknaden. Spartoo.se erbjuder damskor, herrskor och barnskor från fler än 600 märken (Kickers, UGG, Converse, Dr Martens, Timberland...) och fler än 30 000 olika modeller: boots, sneakers, ballerinor, sandaler, cityskor, pumps... Spartoo finns representerat i flera länder och är representerat på topp 10-listan över e-handelföretag i modebranschen i Europa (källa: Mediamomentum.co.uk).

  • Omsättning 2012: 150 miljoner euro
  • Omsättning 2011: 100 miljoner euro
  • Omsättning 2010: 50 miljoner euro
  • Omsättning 2009: 30 miljoner euro
  • Omsättning 2008: 15 miljoner euro
  • Omsättning 2007: 5 miljoner euro
  • Fler än 6 miljoner unika besökare i december 2012 (Médiametrie, Europe).
  • Topp 10 sidor e-handel, inriktade på mode, efter La Redoute, 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Topp 10 snabbast växande företagen i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Anställda: 200 anställda.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Varför är toppbloggarna så förtjusta i iphoneväskan?
De olika stilar av jeans och skor
Shoppa effektivt!
Populära plastfigurer till lägsta pris
Rabatt på ditt köp