Du är inte inloggad.

Artikel

Lyoness: 2 % tillbaka på varje köp

Numera finns det många sätt att handla varor av alla slag smart och billigt. På senare tid har allt fler företag som samlar erbjudanden, rabattkoder och andra förmåner dykt upp. Lyoness, som grundades 2003, är ett av dessa företag. Det finns dock en avgörande skillnad, Lyoness arbetar i betydligt större skala än många andra och finns representerade över hela världen. Redan idag har man långt utvecklade samarbeten med tusentals olika företag världen över. Lyoness medlemmar kan fritt handla hos alla de hör företagen och dra nytta av rabatter och andra förmåner. Det är till och med så att Lyonessmedlemmar får tillbaka hela två procent på varje köp. Nu kanske två procent inte låter så mycket, men handlar man mycket på nätet blir det här snabbt en hel del pengar.

Bättre än konkurrenterna
Rent praktiskt fungerar Lyoness som en shoppingcommunity eller en lite mer sofistikerad prisklubb. Istället för att bara samla rabattkoder till olika butiker och onlinehandlare och dela ut dessa till medlemmar erbjuder man hos  Lyoness förmånen Cashback. Den går helt enkelt ut på att du får pengar tillbaka på varje inköp som görs hos någon av Lyoness över 29 000 olika lojalitetsföretag. Det här har snabbt blivit populärt och Lyoness har i dag över 2,6 miljoner medlemmar.

Smart och smidigt
Det är busenkelt att få tillbaka pengar när du handlar genom Lyoness. Allt man behöver göra är att bli medlem, sedan är det bara att handla som man vill hos de företag som är anslutna till Lyoness. I regel får du som sagt tillbaka två procent på det handlade beloppet. Något som är väldigt fördelaktigt med tanke på att det inte kostar en krona att bli medlem. Du förbinder dig heller inte att köpa några varor genom ditt medlemskap och kan när som helst avsluta ditt konto.

Flexibla förmåner
För närvarande kan du få tillbaka pengar på inte mindre än fyra olika sätt när du handlar genom Lyoness, Cashback Card, värdecheckar till din mobiltelefon, presentkort och vid shopping online. Så fort du handlat för ett visst belopp får du automatisk en utbetalning på två procent av det sammanlagda beloppet till ditt bankkonto. I dagsläget är lägsta beloppet för att få cashback 1 900 kronor, något man i regel kommer upp i ganska snabbt. Förmånerna är inte begränsade till något land eller någon region. Det är fullt möjligt att handla via Lyoness och få pengar tillbaka på dina inköp var du än befinner dig i världen.

Kika in på Lyoness-online-shopping.se


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Rabattkoder till svenska webbutiker
Vinterrea 2014 på Spartoo - fler än 30 000 modeller med upp till 60 % rabatt!
Skicka ost och delikatesser med bud
Halloween - varför?
Om Babyvakter