Du är inte inloggad.

Artikel

Flyttstädning i Stockholm

Att flytta och byta bostad är för många väldigt spännande och roligt, trots att det är mycket att göra i samband med flytten. Förutom att packa ner och upp, adressändra och fixa måste även din gamla bostad lämnas kliniskt ren. Att flyttstäda är kanske det som hamnar längst ner på listan över vad som är roligast med flytten. Men vi alla vet att det måste göras, men fördelen är att du inte behöver göra den själv.

Flyttstädning Farsta – Att boka in en flyttstädning är en bra avlastning så att du kan fokusera på det roliga istället. Det är trots allt väldigt mycket arbete runtomkring vad gäller att byta bostad. Så att släppa på en av sakerna kan vara skönt, plus att du kan istället fokusera på att komma i ordning i ditt nya hem istället för att behöva städa ur det gamla.

Utöver en flyttstädning kan det även vara skönt att boka in en vanlig hemstädning ett tag efter att ni har bott in er i lägenheten. En flytt brukar inte ske över en dag utan det tar ett tag innan man har fått allt på plats precis som man vill ha det. Likaså kan en fönsterputsning vara aktuell i den nya lägenheten efter ett tag. För det är trots allt mycket att göra även när du har flyttat in, vilket gör att det kan vara skönt att även då få lite avlastning. Det är istället bättre att du lägger tid på att komma igång i nya hemmet och få till all inredning så som just du vill ha det.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ventilationssystem, modell och höjd på köksfläkt - vilka regler gäller egentligen?
Badrumsrenovering Uppsala
Bra städ i Malmö
Säkerhetsaspekter i badrummet
Lampor – mer än bara verktyg för ljus