Du är inte inloggad.

Artikel

Parajumpers, en av de bästa märke för ytterkläder samlingar

Parajumpers, varumärket inspirerad av 210thRescue Squadron uniformer

Parajumpers, det välkända märket känt över hela världen för ytterkläder industrin

Parajumpers är ett internationellt mode varumärke för förverkligandet av jackor resistenta mot alla väderförhållanden. Founded in 2005, har märket nu flera butiker i större städer och den enda e-handel inom den officiella hemsidan.

Parajumpers är ett född samarbetet mellan Ape & Partners Spa och Massimo Rossetti. Idag undertecknandet representerar en milstolpe i mode fältet, med en innovativ design samling.

Parajumpers Seoul

Parajumpers är en balanserad kombination av design och funktionalitet. Varumärket, som grundades 2005, har spelat en viktig roll i modebranschen med ett nätverk av butiker över hela världen och en e-handel inom den officiella hemsidan

 

Parajumpers Sale, försäljningspolicy

Parajumpers är synonymt med jackor designade med inslag hög resistenta och varaktiga, kan stå emot alla väderförhållanden. Den höga kvaliteten uttryckt, med en snygg design, ledde varumärket i en prestigefylld position i klädbranschen. Den Parajumpers försäljningspolicy främjade öppnandet av flera butiker i större städer över hela världen. Nyligen, med ett förskott på e-handel, har märket skapat den enda E-shop på nätet. Ett annat exempel på hur den föreslagna samlingen varje år är sofistikerad och exklusiv är frånvaron av Parajumpers Outlet.

Den nya höst vinterkollektion Parajumpers

Parajumpers har presentera kollektionen FW'14 / 15. kollektion designad för Män, kvinnor och unga, erbjuder ett antal innovativa produkter. Parajumpers har också lagt till ny "Masterpiece Next Generation". Sportig elegant, mångsidig och med en smal passform. Tillverkad av en glänsande skimrande tyg och med de tydliga och rena linjer.

Parajumpers FallWinter 14/15

För mer information om den nya Parajumpers ytterkläder samling besöka den officiella Twitter-profil.

 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vad innebär Fairtrade-certifiering?
Inom konstruktionsindustrin, vilka är säkerhetsstegarna?
Stora Herrklockor
Pojkflickstrenden – bli en Tomboy!
Han som spar han har, eller hade