Du är inte inloggad.

Artikel

Grenoble, Alperna, skidåkning och jobb!

Jobb i Alperna

Vem drömmer inte om bo i en lagom stor stad i franska Alperna? Den mysiga staden Grenoble har ett behagligt klimat och är en universitetsort med studenter från hela världen. Skidåkning finns in på knuten i orten Chamrousse alldeles ovanför staden och ett 30-tal kända skidorter, som t ex världens störtsta skidsystem med den kända orten Val Thorens, nås på drygt en timma. På sommaren är det vandring som gäller. Tänk dig att stå på en bergstopp med utsikt ända till Mont Blanc och andra snöklädda toppar! Om du föredrar strandliv finns det sjöar och utomhusbassänger att kyla sig i då värmen sätter in. Det är lika varmt här på sommaren som i Italien, som du för övrigt når på 1,5 timma.

Låter det inte toppen? Om du gillar kundservice kan drömmen bli verklighet! Företaget Spartoo söker personal för arbete i Frankrike till den svenska sidan www.spartoo.se. Spartoo är ett av Europas ledande e-handelsföretag inom mode. Vår e-butik innehåller mer än 100 000 artiklar av skor, väskor och kläder. Företaget startades 2006 i Frankrike och har expanderat för att idag leverera till flertalet europeiska länder samt några marknader utanför Europa. Den svenska försäljningen startade 2011. Vi har medarbetare från över 20 länder och all personal sitter på kontoret i Grenoble i Frankrike.

Viktigt för tjänsten är att du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och att du har datorvana och gillar att söka information på internet. All intern kommunikation sker på franska och det därför önskvärt att du har studerat detta språk eller tidigare har vistats i ett fransktalande land. Du är serviceinriktad och flexibel och vi ser gärna att du har erfarenhet av e-handel och kundservice. Tempot är tidvis högt och det är därför viktigt att du har hög energinivå och att du trivs med utmanande arbetsuppgifter.

Tjänsten innebär tillsvidareanställning med fast lön samt extra bonus. Lunchkuponger finns. Spartoo erbjuder sin personal extra förmåner och anordnar team building-kvällar och kick off-resor. Du jobbar i internationell miljö med möjlighet till spännande möten, ovärderlig arbetslivserfarenhet med franska på köpet.

Tjänsten beräknas tillsättas under hösten och vi arbetar löpande med urvalet. Intervju via Skype. Upplysningar om tjänsten på svenska på telefon 08-525 070 57. Vi kan förmedla kontakter för bostadssökande. Ansökan med CV och brev på engelska eller franska skickar du till jobclient@spartoo.com.

Om Spartoo.se : ”Skobutik nr 1 i Europa”

Spartoo bildades år 2006 och är ledande inom onlineförsäljning av skor på den svenska marknaden. Spartoo.se erbjuder damskor, barnskor och herrskor från fler än 700 märken (Kickers, UGG, Converse, Dr Martens, Timberland...) och fler än 30 000 olika modeller av sneaekers, stövlar, ballerinor, sandaler, cityskor, pumps mm. Företaget säljer också väskor och kläder från kända märken, Spartoo finns representerat i flera länder och är representerat på topp 10-listan över e-handelföretag i modebranschen i Europa (källa: Mediamomentum.co.uk).

  • Omsättning 2012: 150 miljoner euro
  • Omsättning 2011: 100 miljoner euro
  • Omsättning 2010: 50 miljoner euro
  • Omsättning 2009: 30 miljoner euro
  • Omsättning 2008: 15 miljoner euro
  • Omsättning 2007: 5 miljoner euro
  • Fler än 6 miljoner unika besökare i december 2012 (Médiametrie, Europe).
  • Topp 10 sidor e-handel, inriktade på mode, efter La Redoute, 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Topp 10 snabbast växande företagen i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Antalet anställda 200.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Kirrat och Klart
Häckeberga Slott - En plats för möten
ISO 27001 kan hjälpa dig att följa GDPR och andra IT-säkerhetskrav som ställs av EU
Sexleksaker är forfarande Tabu
Priser på batterier samt prestanda