Du är inte inloggad.

Artikel

Kontorsstädning

Är man student i Stockholm så tvingas man alltså att ta ett extrajobb enbart för att kunna överleva och här har alltså kontorsstädning visat sig vara ypperligt. Du jobbar – som sagt – kvällar och detta är ju helt perfekt för en student som ofta har dessa lediga och då en kontorsstädning – generellt – heller inte tar alltför lång tid så hinner man även hem i relativt god tid. Att som student sköta en kontorsstädning i Stockholm är alltså ett utmärkt alternativ om man jämför med andra yrken som främst studenter arbetar med och här talar vi om butiksjobb, stå i en bar eller servera människor på restauranger.

Lönen för att utföra en kontorsstädning ligger nämligen i ungefär samma nivå som dessa och då du dessutom får arbeta ostört så är ju det något som ytterligare väger över till kontorsstädningens fördel. Vi får hoppas att detta sprider sig från Stockholm till andra städer där det finns många studenter i omlopp och här talar vi främst om Umeå, Uppsala och Lund – kontorsstädning behövs ju nämligen naturligtvis även i dessa städer, eller hur?

 

Är man intresserad av att arbeta med kontorsstädning så ska man veta att det – trots de ganska generösa arbetstiderna – handlar om ett ganska tufft jobb som ställer höga krav på både fysik och resultatet man lämnar efter sig. Det handlar trots allt om att du städar någons arbetsplats eller hem och om du inte sköter detta korrekt – ja, då blir du snabbt också utbytt. Så det är inte bara att städa utan det ställs krav på jobbet.

 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Bärgning i Sundsvall: En Oumbärlig Tjänst för Trafiksäkerheten
Betala med sms-biljett
Vad är Specialkaffe?
Gravering
Kirrat och Klart