Du är inte inloggad.

Artikel

Laga din smartphone istället för att köpa en ny

Har din smartphone eller surfplatta gått sönder? Kanske har du råkat tappa den i marken eller på annat sätt råkat ut för en olycka som resulterat i en trasig skärm. Eller börjar du känna av att batteriet inte är lika bra som det var när telefonen var ny? Med största sannorlikhet överväger du att lägga pengarna på en ny telefon – uppdaterad modell, nytt batteri och inte en enda repa i skärmen. Det låter säkert lockande, men innan du gör det valet bör du se över alternativa lösningar. En skärm går enkelt att laga och idag finns det många sätt att göra det på. Skicka in mobil på lagning eller gå till din närmsta butik där reparationen kan ske på plats.

Ett batteribyte på iPhone, Samsung eller annan modell kan enkelt utföras till ett billigt pris som kommer göra att din telefon känns och fungerar som ny. Likaså ett skärmbyte – ett effektivt sätt för att ge din smartphone en uppfräschning utan att behöva köpa en ny. För att inte glömma är dessa alternativ väldigt mycket mer klimatsmarta än att låta en helt ny telefon produceras, när du egentligen inte kanske behöver den. Välj därför istället att laga mobilen!

Oavsett vilken typ av skada du vill reparera är det väldigt få saker idag som inte går att lösa. Om mobilen bara har en trasig skärm men fungerar som vanligt i övrigt finns det ingen anledning att lägga pengarna på en helt ny telefon. Välj istället det klimatsmarta valet som dessutom gynnar din plånbok!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

we-vibe 4 Parleksaken alla pratar om
Allt om Chuck Norris
Billigast el genom Kundkraft eller Elskling?
Få ordning på röran och investera i bra interiörställningar för budbil
Skådespelaren Mark Wahlberg