Du är inte inloggad.

Artikel

Största anledningen till varför du inte lyckas med online dejting

Denna artikel vänder sig till dig som dejtar online, men inte än har lyckas hitta den rätta. Denna artikel ska ses som en guide för dig som redan har kommit igång med nätdejting.

Vilken bild av dig sänder du ut

Det största problemet som människor stöter på när det kommer till nätdejting är vad de ska skriva in sin profil på dejtingsajten. Ska jag vara 100% seriös när det kommer till mina intressen och utseenden är en fråga som ofta kommer upp i vår frågelåda. För många undrar om de inte skrämmer bort en del människor som kanske annars skulle kontakta dem via Match.com, Edarling eller någon annan dejtingsajt som du använder.. 

Visst, det kanske är så om du ljuger om dina intressen och utseenden att fler människor skulle ta kontakt med dig. Men, är det verkligen bra kontakter du får? För vad händer om ni börjar fattar tycke för varandra och ni bestämmer en träff? Personen ifråga som du har haft kontakt med kommer ha en helt annan uppfattning av dig eftersom han eller hon har utgått ifrån vad som står på din profil. Detta kan resultera i att din partner som du kommer möta inte kommer bli något speciellt glad och hans eller hons förtroende kommer vara totalt noll.

Därför är det otroligt viktigt att du är helt seriös när det kommer till din profil, även om det blir mindre meddelanden skickade till dig. För man kan också vända på det hela. Vad händer om en person som ser din profil och verkligen gillar det han eller hon läser på din profil? Tror du inte att ni har större chans att lyckas som par om ni har samma intresse? Statistiken säger att ni kommer ha större chans i alla fall. Sen är det ju självklart att den inte alltid stämmer. För kärleken är mer komplicerad än ettor och nollor! 

Vill du läsa mer om nätdejting och hur du kan få hjälp med ditt nätdejtande? Gå då in på www.svensknätdejting.se och läs mer om nätdejting.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Könssjukdomar
Gravering
Skaffa dig lite fordonskoll
Priser på batterier samt prestanda
Snabbkopplingar för alla behov