Du är inte inloggad.

Artikel

Led belysning med extra energibesparing

Att Led-belysning är en bra ljuskälla är det väl ingen tvekan om. Men du kan faktiskt effektivisera energibesparingen ännu mer genom att knyta ett styrsystem till din led investering.

Vi på Gigatera har ett styrsystem som heter Ecosmart och som låter dig koppla upp sensorer till dina lampor. Tex kan led-belysningen gå ned till 30% när ingen rör sig i området och så fort någon är i området höjs belysningen upp till 100% eller valfritt värde. Vårt styrsystem stöder de flesta protokollen på marknaden såsom KNX, DALI, IEX, Mobus, 0-10V etc. så har du gamla armaturer så kan du koppla även dessa till systemet.

Mastbelysning är ett annat område som vi på Gigatera är starka på. Vår mastbelysning led MAHA finns i styrkor från 200W upp till 600W .

Förutom att man gör stora energibesparingar med led-belysning så har man även en stor besparing genom att man slipper underhållet med att t.ex. byta trasiga T8-rör tex som kan orsaka störningar i din verksamhet.
Ett produktionsstopp kan kosta betydligt mer än själva armaturen man sätter upp, därför är det viktigt att sätta upp kvalitet.

En produktnyhet i år är även vår skyltbelysning BIFA som ger ett fantastiskt ljus. BIFA har en belysningsspridning som gör att du slipper ha långa belysnings-armar och den reducerar även spillljus radikalt genom att enbart belysa ytan som skall belysas. Många städer i världen har börjat stifta lagar om "ljus-nedskräpning" och Gigatera ligger i framkanten utav denna utveckling genom att enbart belysa det som behövs tack vare avancerad reflektionsteknik.

 

Läs gärna mer på Giagtera led-belysning


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Den kick off Malmö erbjuder till företagen blir fantastisk
Billiga mobiltillbehör till smartphones
Apple hintar om en typ av flexibel skärm
Rätt kvalitet och verktyg
JENSEN gymnasium