Du är inte inloggad.

Artikel

Lokalportal - MatchOffice

MatchOffice är en av Sveriges ledande portal för företagslokaler. Sidan hjälper hyresgäster och hyresvärdar att hitta varandra på ett smidigt och simpelt sätt. 

Som person eller företag på jakt efter lokal går du in på vår hemsida och tar hjälp av vår sökfunktion som kan filtrera och presentera resultatet på olika sätt. Om du inte hittar det du söker kan du även skapa en sökprofil för att bli uppdaterad om det kommer upp några intressanta lokaler på hemsidan i framtiden.

De kategorier du kan söka på är kontor, kontorshotell, lager, butik, coworking, mötesrum, virtuellt kontor och parkering. Förhoppningsvis ska du hitta just det du söker. Om inte kan du alltid kontakta oss på info@matchoffice.se. Då kan vi hjälpa dig att leta eller sätta upp sökprofilen åt dig. 

Som hyresvärd så registrerar du dig här. Vår betalningsmodell är “no cure – no pay” vilket i praktikten betyder att ni enbart betalar det värde som vi faktiskt levererar genom att betala en provision på de hänvisningar som faktiskt leder till att en ny kund flyttar in hos er. Detta minskar risken för er och höjer motivationen för oss. Du kan även annonsera dina mötesrum och coworking-ytor. Då betalar du en månadsavgift istället. Kontakta oss gärna om du är intresserad av att annonsera dina vakanta lokaler. 

MatchOffice finns i en rad olika länder. Bland annat Danmark, Tyskland, Hong Kong med mera. Vi har även nyligen lanserat en global hemsida som samlar alla lokaler från de olika landsspecifika hemsidor på ett och samma ställe. Detta gör det lättare för personer att hitta lokaler internationellt samtidigt som det ökar exponeringen otroligt för hyresvärdar.

https://www.matchoffice.se/ 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Bolagsmäklaren Lagerbolag & Aktiebolag
Nu kan du få mer från a-kassan – men är det tillräckligt?
Detta bör du tänka på innan du tar et lån med betalningsanmärkning
Stora risker med höghöjdsarbete
5 tips som hjälper dig att spara pengar