Du är inte inloggad.

Artikel

Städning Malmö – Är du trött på att ingen säger tack?

 

Vi lever i en jämnställd värld där män antas kunna städa lika mycket som kvinnor och kvinnor förväntas jobba lika mycket som män samtidigt som de städar lika mycket som män antas kunna göra… Är du trött på att ingen säger tack? När man upplever att man har erbjuder städning Malmö utan att få betalt eller tack för det så kan man ju bli sur. Detta är verkligen ingen smart taktik. Om man blir sur och även visar detta så har man snart vunnit titeln som gnällkärringen och annat som inte alls är rättvist eller jämnställt. Här är några tips för hur du kan få din omgivning att fatta vad du gör för dem och kanske till och med bli av med lite av bördan…

Tid och kraft

När folk i ett hushåll räknar med att en viss person, läs du, ska städa så är de ofta omedvetna om hur mycket tid och kraft detta tar. Det är så skönt att alltid kunna slå sig ner på en ren soffa och ta en ren kopp ur skåpet. När ingen tanke skänks till hur den där koppen tagit sig från diskhon till hyllan så är det dags att informera om saken, men spara dina ord! En rolig metod är att filma processen. Låt din städning i Malmö förevigas genom att spela in det du gör. Numera har de flesta digitalkameror som kan filma med hög kvalitet. Se till att du har ordentligt med tid på minneskortet, ställ kameran på en hylla med överblick över det rum du städar och tryck på Rec. Sedan kan du flytta omkring kameran för att till sist sätta ihop de olika filmsnuttarna.

Nästa steg är att lägga upp din video på Youtube. Detta är heller inte svårt, men om du inte vet hur man gör så kan du säkert få hjälp av någon av de som njuter av det städade skrivbordet och den sköna soffan. När filmen väl ligger online så skickar du en länk till de som är berörda av ditt arbete. Detta borde ge dem en tankeställare om än på ett humoristiskt vis.

Testa varandras liv dagen

Alla gillar vi lek och kul. Därför kan du ställa till med en lekdag därhemma. Alla får välja vem de vill vara för en dag. Välj en söndag då de flesta förväntas kunna delta. Börja leken med att be alla om att skriva ner vad de ska göra under de kommande 2 timmarna. För att det ska bli extra kul så säger du inte ett ord om vad syftet med uppgiften är så att svaren blir så ärliga som möjligt. När alla har skrivit vad de ska göra så blir det dags att byta roller utan att ta en titt på vad de andra har skrivit på sina lappar. Nu börjar leken! Den som har fått din lapp kommer att få sig ett minne för livet. Upprepa leken om detta minne blir kort! Det kan mycket väl vara så att din film och leken leder till att alla börjar hjälpa till eller att en bra service för städning i Malmö hyrs in. På så vis så behöver ingen känna sig trött och illa uppskattad.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Badrumsrenoveringar i Stockholm
Trapprenovering Stockholm Göteborg
Hoarders– en guldgruva för förrådsföretag
Lampor – mer än bara verktyg för ljus
Renovera trappa Stockholm