Du är inte inloggad.

Artikel

Optiker Vasastan

Vare sig du är ute efter de enklaste bågar eller om du letar efter ett par glossiga märkesbågar har vi något för dig. Vi hjälper dig självklart dessutom att leta fram de bågar som passar just ditt ansikte bäst, vi tar fram rätt glas och kan hjälpa dig med att specialanpassa dina glas med t ex repskyddsbehandling om så önskas. Självklart har vi även ett brett utbud av  kontaktlinser och solglasögon i vårt sortiment!  Hos oss får du hjälp med allt du kan önska dig av din optiker!

Och bäst av allt – Vi har riktigt vassa erbjudanden på glasögon; vad sägs om 3 par till priset av 1?

När du gör en synundersökning hos oss på Direkt Optik, så utförs den alltid av legitimerade och erfarna optiker som ser till att du får ett korrekt resultat. Vi utgår ifrån en fast rutin men tar även hänsyn till dina privat önskemål. På Direkt Optik ser vi till att möta dina behov. En optiker Stockholm som du kan känna dig trygg med, helt enkelt. Vi hjälper dig med allt från synundersökning till att välja ett par bågar eller linser som passar dig. Kanske vill du ha ett bra snygga märkesbågar eller kanske bara enklast möjliga. Vad du än är ute efter är du välkommen till oss på Direkt Optik för att få hjälp av en duktig optiker!

Val av bågar är en smaksak, allt beror på din egen stil, personliga preferenser, mode mm. Vi har många enkla tips som kan underlätta jakten på din perfekta bågar. Det du kan tänka på är att matcha bågarna med dina egna färger på hårfärg, hy och ansikte. Vår personal är utbildad att se vad som passar just dig bäst.

Så, vilken färg är du? Om din hårfärg är mörkare, och även din hy, så passar du förmodligen bäst i en glasögonbåge som går åt brunt, kaki eller beiget, alltså jordiga färger, men kan även passa bra i ljusa guldtoner. Har du däremot en ljusare hy och blont, grått eller svart hår så passar en silverfärgad, blå, grå, lila alternativt röd glasögonbåge att passa dig bäst.

Vi på Direkt Optik i Vasastan är optiker i centrala Stockholm med ett brett utbud av märkesbågar, solglasögon, kontaktlinser och glasögon med kvalitetsglas. Vi hjälper dig med allt från en första synundersökning till att välja ut både linser och glasögon. Vi möter dina behov och gör det enkelt att skaffa den typ av glasögon just du behöver, vare sig det är solglasögon till den kommande resan eller dina första bågar. Välkommen!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ingen behöver lida av kalciumbrist!
Njut av en solig semester solbränna hud solbränna lära dig första hjälpen
Att bli av med mjäll
Världens dyraste diamanter
10 fakta om celluliter – och hur du blir av med dem för gott