Du är inte inloggad.

Artikel

Pagodatält 5 x 5 m

Res till Frankrike och du kommer att upptäcka att fransmännen dansar och dricker vin och firar, såväl som njuter av årstiderna, på deras unika sätt. Dessa ”evigt gröna” franska människor firar sina festliga tillfällen i olika partytält. Men vid sidan av att festa ser det ut som om att de praktiskt taget är födda till att vara professionella affärsmänniskor också. De håller nämligen fester, där företag samlas på gräsmattorna i privata trädgårdar, där de försöker att imponera på sina kunder.


Ett pagodatält  på 5 x 5 är flexibelt och hållbart

För det mesta lyckas de med att imponera på sina kunder när de håller dessa fester i pagodatält på 5 x 5, vilka anses vara det bästa för många typer av fester. Fransmännen blir alltmer imponerade av 5 x 5 pagodatält, därför att dessa tält finns med mycket öppet utrymme och lätt kan nedmonteras, för att flyttas till vilken som helst annan del av parken eller trädgården som man önskar. Ovanpå allt detta imponerar även den fina kvalitet och struktur på tygerna som används för att tillverka dessa pagodatält. Det finns olika leverantörer av och aktörer gällande pagodatält på 5 x 5, som agerar på den franska marknaden, men en mycket pålitlig är nätbutiken: http://www.dancovershop.se (De finns nu i nästan alla delar av Europa). Hos dem kan du få hjälp med planer om du har kört fast i ditt val av den rätta sortens tält för de funktioner du skall organisera.


Ett mycket kunnigt team

Dancovershop har ett mycket professionellt team som är skickliga nog att montera upp och ner vilken typ av pagodatält som helst som du kan behöva. Dessa proffs kan också hjälpa dig med vilka olika pagodaplaner som är bäst lämpade för tillfället ifråga. Oftast väljer dessa professionella pagodasäljare storlek 5 x 5, då de passar bäst för vilken som helst variant av affärsmöten, bröllop och fester. Utöver detta så reses pagodatälten på aluminiumrör, vilket ger dem mer stabilitet och styrka. Dessa 5 x 5 pagodatält har även en del andra fördelar. Dessa listas här nedan:

1.Som sagt tidigare så reses välgjorda 5 x 5 m pagodatält på kraftfulla aluminiumrör.
2.Aluminiumrören, på vilka allt stödjer sig, är vardera 60 mm i diameter, för att ge maximalt med stabilitet.
3.Taket på dessa pagodatält är fullt balanserat på två diagonala vajrar, som lätt kan bära upp det flammotståndskraftiga överdraget på 500 gr. /m², medan även sidoväggarna på ett 5 x 5 m pagodatält kan motstå flammor och håller en 400 gr. /m² PVC-kvalitet.
4.Pagodatältet är tillverkat med franska kvalitetsfönster, som låter ljus passera in och gör på så sätt platsen livligare.
5.Varje 5 x 5 pagodatält har 2.50 m sidobredd, 4.70 m topphöjd med åtminstone en entrédörr uppförd på högersidan, såväl som sidoväggar, som gör dessa tält till en säker plats för barn att leka på.
6.Pagodatälten har en entrédörr på en av sidoväggarna, medan du kommer att finna franska fönster på alla fyra sidor av tälten.

Dancovershop Frankrike, huvudleverantören av de 5 x 5 m pagodatält som finns till salu, tar hand om varje del av försäljningen. Pagodatälten är försedda med olika pinnar som lätt passas ihop med hålen i aluminiumrören och de kan sedan lätt monteras ner, när ditt party väl är över. Det finns även ett urval av pagodatält med snabb levereras.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Jourstäd Örnsköldsvik
Kaminer i Hässleholm
Världens godaste bolognese
Badrumsrenovering Västerås
Billig skruv