Du är inte inloggad.

Artikel

Posters och prints online

Snygga posters online med matchande ramar kan lyfta ett helt rum och det är inredningen som gör att ett hus blir ett hem. Att välja posters och prints i sin personliga stil gör att du kommer få ditt hem att bli just till ditt och det kommer spegla vem du är som person.

 

För att få det bästa resultatet när du väljer ramar och posters måste du se till helheten och hur resultatet med att kombinera flera tavlor kommer att bli. Även om fem olika posters är fina i sig kan det finnas en risk att de inte fungerar lika bra ihop. Fundera på vad du tycker är snyggt och vad du tror kommer göra sig bäst i ditt hem i flera år framöver. Det bästa och mest harmoniska resultatet brukar vara att ha flera olika tavlor i olika storlekar för att göra rummet mer levande.

 

Svartvita posters är ett säkert val som passar i de flesta rum och det går att kombinera med posters i färg för att få en varmare känsla och en personlig touch. Något som brukar kunna fungera bra i de flesta hemmen oavsett stil är just de svartvita posters men med ramar i någon annan färg än svart eller vit. Våga välja en ram i trä eller guld för att ge tavlorna och helhetsinredningen det lilla extra. Kombinera även stora och små ramar i en fin tavelvägg med ett flertal olika tavlor. Våga även välja motiv som gör just ditt hem personlig och som kanske sticker ut från mängden. Din inredning kommer många minnas och du kommer få ett väldigt personligt hem.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hyr skåpbil till din flytt
Flyttstädning Umeå
Farligt att skotta bort snön från taket
Hur du rengör din bärbara dator
Nu är det dags för lekställning