Du är inte inloggad.

Artikel

Rätt planering av din träning och kost påskyndar garanterat dina resultat.

En korrekt planering av din träning och kost är avgörande för de resultat som du kommer att få och de resultat som du kan förvänta dig. Ett klokt citat passande till detta är "A goal without a plan is just a dream".
 
För att kunna veta att du utför din träning rätt, att du äter rätt och att allt är anpassad till dig så behöver man ta hjälp om man inte besitter kunskapen själv. Att vägra att ta hjälp från människor som kan branchen bättre är mycket dumt och ett stort slöseri på tiden. Varför inte förkorta tiden som det kan ta att nå dina mål genom att exempelvis skaffa en PT Online
 
Jag tog hjälp av en personlig tränare online, det är ett beslut som jag trivs med. Det gjorde att jag själv kunde få en bra indikation på hur mycket just jag behöver äta för att gå ner i vikt, vad som krävs för att jag ska bygga muskler och vad som krävs för att jag ska stanna på den vikten jag är i dag.
 
Jag fick även en ökad kunskap om träning och kost vilket gynnade min framtida träning och som jag har haft stor nytta av de senaste åren. Jag använde då Private Training Online och hade Marcus som min personliga träningscoach. Mycket nöjd med samarbetet och de vägledningar som jag fick rörande min träning och kost.
 
Jag fick även kunskapen om vilka kosttillskott som jag behövde för att maximera hälsa och återhämtning. Detta är något jag även tillämpar idag och märker en kraftig skillnad på immunförsvar och mitt immunförsvar.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

10 tips när du skall köpa sparkcykel
Sportdryck för hela dagen
Är billiga proteinpulver säkra?
Proteinpulver
Var kan man deffa?