Du är inte inloggad.

Artikel

Rivfirma Stockholm

Allriv är en rivningsfirma som vänder sig till både privatpersoner och företag samt bostadsrättsföreningar som behöver hjälp med rivning i Stockholm. Några exempel på tjänster som vi utför är rivning vid stambyten, rivning av lokaler, snöskottning, snöröjning, stenspräckning samt trädgårdsarbeten. Besök vår hemsida för att läsa mer om de tjänster vi erbjuder.

Som rivningsfirma har vi givetvis tillgång till all den tunga utrustning som kan komma att behövas. Vi ser det som ett privilegium att vara i den här branschen med ombyggnadsrivning. Vi ser till så att alla våra kunder blir nöjda efter att vi utfört vårt arbete (som främst sker i Stockholm med omnejd).

Byggassistans? Är du i behov av det? Med hjälp av Allriv som företag hjälper vi dig att få dina byggplaner snabbare genomförda! Vi kan även hjälpa dig i varje skede av bygget: allt från att se över kostnader till miljö och funktion! Som företag kan vi även finnas till som transport och hjälp med byggsopor och städning! Tveka inte att höra av dig!

Snöskottning? Börjar det bli dags att tänka på hur snöskottningen ska lösas i vinter? Vi på Allriv utför gärna din snöskottning i Stockholm och åtar oss både större och mindre arbeten och gör rent där dina maskiner inte når! Mellan första november och sista mars finns vi på jour dygnet runt! Inga jobb är för stora eller för små för oss på Allriv!

Klicka dig in på vår hemsida så hittar du mer information om hur du kontaktar oss på enklast sätt. Du har även möjligheten att läsa mer om alla våra tjänster som vi erbjuder!

http://allriv.se/


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Feng Shui i Sovrummet
Går det att handla billig mat online?
Skador på hus kan bli dyra
Vikten av miljömärkta och allergivänliga städprodukter
LED sänker driftskostnaderna med hälften och är ett miljövänligt alternativ