Du är inte inloggad.

Artikel

Så putsar du dina fönster!

Ett eget boende är något som många drömmer om och det är ju härligt på många sätt. Med boendet kommer dock en del hushållsuppgifter och liknande som krävs för att boendet ska hålla en hög standard över tid. Många tar hjälp av hantverkare för detta, men det finns faktiskt mycket i hemmet som du kan utföra alldeles själv. Självklart ska du inte till exempel lägga om rören själv i badrummet eller själv lägga om taket. Mycket annat kan du dock fixa om du får lite råd på vägen. Det är inte så läskigt som många tror och på kuppen tjänar du också in en hel del pengar!

Man kan dela in dessa uppgifter i ett antal olika områden som till exempel målning, snickerier, städning, underhåll av väggar med mer. En del av det kan vara roligt att utföra själv medan annat är mest slitsamt och tråkigt. Många drar sig för att sätta upp tapeter själv, men målar mer än gärna om hemma. Många städar också själva trots att det numera inte är så dyrt att ta in den hjälpen med RUT-avdrag.

En sådan sak man ogärna gör själv är ju att putsa fönster. Många upplever att det tar lång tid, är ansträngande för kroppen och är rädda att repa fönsterrutorna. På sajten putsa fönster får man dock en hel del hjälp när det gäller vad man bör tänka på, vilka redskap man ska använda och liknande. Du kommer helt enkelt att känna dig trygg i fönstertvättandet framöver. Så gå dit idag och testa dina färdigheter!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Städning i Malmö av golv
Hjälp med dränering
Olika byggföretag i Stockholm
Lediga lokaler som inte kostar för mycket
Vilken tvättmaskin är bäst i test?