Du är inte inloggad.

Artikel

Så väljer du rätt morsdagspresent

Nu är det snart morsdag! Den 26 maj så ska mamma firas. Du har väl planerat en morsdagspresent som heter duga? Om du inte har det så finns det fortfarande tid till att se på förslag och beställa. Men det är inte alltid så att du måste köpa något för att fira mamsen.

Oavsett vad du väljer som morsdagspresent så gäller det att det blir något som känns i hjärtat. I ditt hjärta och i mammas.

Välj morsdagspresent med hjärtat

När du ser på möjliga morsdagspresenter så ska du känna efter. Om du känner att mamma kommer att bli så glad av att få en ny cykel eller en bukett med rosor så blir hon nog också det. Din känsla stämmer med största sannolikhet.

Glöm inte bort att mammor blir glada bara av att du kom ihåg. Din mamma kan till och med bli överraskad av att du ens bryr dig om mors dag. Om det inte har varit en lång tradition hemma hos er så är det dags att imponera.

Något som inte behöver beställas

Du kan ju också satsa på en present till mamma som du inte behöver beställa eller köpa i en butik. En klassisk morsdagspresent är frukost på sängen. Fixa brickan och uppvakta mamma tidigt på morgonen. Eller så lagar du middag senare på kvällen.

Bara att vara tillsammans och ta en promenad kan vara fint. Sedan kan ni ju fika på en mysig plats. Det behöver heller inte vara en restaurang. Packa en korg med lite gott och skäm bort mamma med din tid, kärlek och gott!

 






Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Varför jag är uppmärksam på med rätt nu
Att handla klockor online
En snygg jacka för varje säsong
Skinnplånbok.se har öppnat!
Helly Hansen - bra kläder från Norge