Du är inte inloggad.

Artikel

Skriv artiklar som en del i din marknadsföring


Att skriva och publicera artiklar på olika artikelkataloger kan vara ett riktigt bra sätt dels för att få mer trafik, men även för att skaffa sig fler betydelsefulla inlänkar till sina hemsidor/bloggar. Som en del i din marknadsföring så rekommenderar jag verkligen att börja, om du inte redan gör det, använda dig av artiklar. Det är både enkelt och framförallt gratis att komma igång.

Artikelmarknadsföring har sedan lång tid tillbaka varit oerhört populärt för personer som driver engelskspråkiga webbplatser. Där finns massor utav artikelkataloger som tar emot emot artiklar som är skrivna på engelska men nummer 1 av alla dessa får man erkänna att Ezinearticles.com är utan någon större konkurrens.

Med uppemot en halv miljon människor som har registrerat ett konto hos Ezinearticles så publiceras där nya artiklar på löpande band, 24 timmar och dygnet. Om du driver en blogg eller hemsida som är skriven på engelska så rekommenderar jag verkligen att ta dig en närmare titt på denna artikelkatalog. En länk härifrån kan både hjälpa dig med ny målinriktad trafik och även stärka din webbplats.

Jag har inga webbplatser på engelska, bara på svenska!

För bara några år sedan fanns det inte särskilt många svenska artikelkataloger. Där ligger en hel del jobb bakom att driva en sådan katalog så det kan vara en av anledningarna till att dem var så få. Men idag, år 2012, har där poppat upp en hel del nya artikelkataloger och det är goda nyheter för alla de som vill skaffa sig nya inlänkar till sina webbprojekt.

Nu kan man på ett helt annat sätt välja och vraka bland en massa olika kataloger och även välja en som man tycker verkar bra och seriös. Problemet är att det finns många som startar upp en artikelkatalog och tycker detta är roligt i någon månad, för att sedan inte lägga mer tid på sitt projekt. Därför bör man alltid kolla vilken datum den senaste artikeln blev publicerad. Var det för 3-4 månader sedan bör man inte skicka in en artikel utan välja en istället.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Så beräknas din nettolön 2019
Bra tips när du vill kunna välja bästa glasfiberpool
Ett ovanligt däckmärke som snart etablerar sig i Sverige.
Apple hintar om en typ av flexibel skärm
Industriklättring i många arbeten