Du är inte inloggad.

Artikel

Stilrena skor på arbetet

Det finns gott om alternativ till moderiktiga låga skor dam att matcha din outfit med. Om du har ett stillasittande arbete kan du exempelvis vara kaxig nog att välja snygga skor med högre klack. Det är dock av största vikt att välja något som sitter bra på foten och som gör att du känner dig bekväm och behaglig hela dagen.

Ballerinaskor är väldigt inne för tillfället. Här kan vi verkligen tala om en sko som ger en angenäm känsla och känns skön att madrassera foten i. De finns i många olika färger och kan varieras beroende på din klädsel. Ballerinaskor passar väl till både byxor och kjol och får dig att se flott och sofistikerad ut. För dig som inte känner dig bekväm i höga klackar på arbetet är detta ett mycket bra alternativ.

En väg för dig att addera lite stil till vardagen är att matcha kjol med en knähög stövel. Kjolens längd bör sträcka sig över knäna eller strax ovanför. Kortare än så ger en billig look. Det finns knähöga stövlar med varierande högre och lägre klackar. På arbetet kan det kännas bättre med det lite lägre alternativet. De höga klackarna kan sparas till aktiviteter efter jobbet.

Pumps är idealiska skor för arbetsplatsen. De är snygga och tillför stil. Klackarna varierar från låga till väldigt höga, där du själv avgör vilket som passar dig bäst. Det finns otaliga variationer av pumps, från rund tå till kil, helt upp till dig att mixa fritt för dagligt bruk. Skinn och mocka är vanligt förekommande material men det finns även annat att välja mellan. Pumps är en komfortabel sko som kan användas till varje outfit oavsett om det gäller byxor eller kjol.

För dig med arbete som kräver att du är uppe på benen hela dagarna, lågskor i skinn ett mycket bra alternativ. De får fötterna att slappna av och ger samtidigt en bekväm känsla hela dagen. Många olika färger och stilar finns och på ett enkelt sätt kan valet av sko anpassas till resten av din klädsel. I de fall du föredrar skor med höga klackar kan alltid ett par lågskor i skinn följa med i väskan. Perfekt för ombyte om dina fötter börjar ömma senare under dagen. På jakt efter den perfekta arbetsskon? Det kan aldrig bli fel med lågskor i skinn. Gå gärna in på gant.se, där finns många olika skor att välja mellan.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Billiga makro-tillbehör för systemkameran
Köpa eller inte köpa klocka online
Sommarlov rimmar med sandaler!
Klockor
Gör en fotobok av dina bilder