Du är inte inloggad.

Artikel

Svårt att hitta alla egenskaper i en och samma slang

 

Då slangar har många användningsområden och går att hitta i flera olika arbetsmiljöer och i vardagslivet, krävs ofta att de har en hel del olika egenskaper. En del slangar måste klara snabba temperaturväxlingar eller tåla hög värme, ibland helst båda delarna. Av andra slangar krävs att de har stor flexibilitet eller att de klarar av att leda kemikalier och har ett slittåligt yttre.
 
Det är svårt att hitta alla egenskaper i en och samma slang och det är ett avvägande vilka kriterier som är de absolut viktigaste, om det uppstår motsättningar i vad man behöver och vad slangarna kan erbjuda.
 
 
Rätt val av slang och snabbkoppling ger mindre driftstopp
Vare sig man är inom industrin, småföretagare eller privatperson, behöver man helhetslösningar när det gäller att köpa slangar och tillbehör. Rätt slangar och tillbehör i form av till exempel snabbkopplingar, säker montering och sammankoppling av dem, förhindrar brott på slangarna och snabbkopplingarna och ger ett säkert, hållbart system. Även då ett system behöver demonteras eller byggas om är rätt slangar av betydelse för att snabbt kunna byta delar eller reparera ett system, med så lite driftstopp som möjligt.
 
Ta hjälp av experterna
En riktigt bra återförsäljare hjälper till att hitta rätt slangar och tillbehör för det aktuella systemet. Skador på slangarna, läckage eller felmonteringar kan medföra långa, onödiga och kostsamma produktionsstopp.
Hydroscand är ett företag i branschen som, förutom försäljning av ett stort sortiment slangar, även har servicebutiker på flera ställen i landet. Att kunna få professionell hjälp från start med köpet av slangar, till att få hjälp att få systemet monterat, minimerar arbetstid och kostnader, är mycket värt i slutändan. Att lägga ner lite tid på att hitta rätt komponenter för den aktuella arbetssituationen, ger i regel större vinst och ett smidigt arbetssätt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Välja rätt advokat
Skrota metalliskt avfall
Allt om Robert Downey, JR.
Se servicehistorik på en bil
Snart jul