Du är inte inloggad.

Artikel

Elektriker Göteborg

J2 Elteknik AB är din elektriker i Göteborg och samarbetspartner för alla slags elarbeten. Vi har bred kompetens och utför elarbeten Göteborg av hög kvalitet vid såväl nybyggnation som ombyggnad, tillbyggnad och service. Vi utför elarbeten både hos företag och privatpersoner och åtar oss uppdrag av alla storlekar.

Som elektriker hjälper vi dig med att införskaffa en säker och hållbar elanläggning, vi utför arbetet enbart med material där vi kan garantera högsta kvalitet. Vi är helt enkelt en elektriker du kan lita på levererar säkra och välutförda elinstallationer av god kvalitet.

Vår affärsidé är att till varje kund kunna leverera en kvalitetslösning till ett konkurrenskraftigt pris.

Vi vill att J2 Elteknik AB ska vara ditt självklara val av elektriker vid alla slags elarbeten och anstränger oss därför för att leverera det lilla extra för att du ska vara nöjd med både våra elarbeten och oss som elektriker och företag.

Du som söker en elektriker är varmt välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi jobbar och vad vi kan erbjuda er! 

Varför välja oss?

J2 Elteknik AB arbetar aktivt för att hålla hela kedjan så transparent man kan. Vi erbjuda tydliga anbud där varje kostnad för er som kund kommer visas. Vi tror att om man tillsammans med kunden går igenom sitt projekt kan man skapa dom bästa resultaten.

Som elföretag har vi skapat oss en väldigt bra grund att stå på. Både gällande kunder och samarbetspartners. På varje utfört arbete från oss skall vi skriva en egenkontroll på det som är utfört, det gör vi inte bara för våran skull utan även för att våra kunder skall känna sig säkra att använda sig av oss. Helt enligt egenkontrollplanen som Elsäkerhetsverket inför i år.

Hur arbetar vi?

Tillsammans har vi utformat ett arbetssätt genom vår långa erfarenhet i branschen. Med målet att vara den självklara elinstallatören för varje enskild kund och deras behov.

Förutom våra egenkontroller är varje elektriker "en delägare i företaget". Personalen som arbetar på J2 Elteknik AB får full insyn vår verksamhet och dom kan påverka maximalt sitt arbete. En arbetsplats man skall trivas i och skall kunna utvecklas maximalt i. Det vill vi att man även skall känna som kund till oss, när man anlitar oss kommer det en elektriker med kunskap och yrkesstolthet.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hitta rätt i bostadsdjungeln
Byggprojekt under semestern
Att välja rätt rengöringsmedel
Badrumsrenovering Tumba
Renovering av skorsten?