Du är inte inloggad.

Artikel

Sveriges mest köpta begagnad bil.

Har du tänkt att köpa ny bil och funderar på att köpa en begagnad bil men vet inte riktigt vilken bil du vill ha som kan uppfylla dina/era begär. Då kan du göra som 19 % av alla svenskar som köper bilar via privat affärer köp en Volvo V70 det är den mest populäraste bilen att köpa.

Varför är den då så pooulär bland alla svenskarna. Det kan vara för att den är snygg eller att den är rymlig och har en hög standard på kvalitè men speciellt så är det för att den är så väl utvecklad som bil specciellt i komforten. 

Allt om just V70 kan ni läsa om på www.volvov70.n.nu där har jag tagit med allt det väsentliga om just Volvo V70 och dess historia. Jag har även listat dom populäraste färgerna och skrivit mycket om Volvo 850 som är V70:ans företrädare. Ni kan även läsa om hur Volvo byggdes upp och hur dom lyckades bli så stora.

 

Den första bil modellen som Volvo producerade hette ÖV4 och det står för öppen vagn med 4 cylindrar bilen kallades även för Jakob för att den dag då Jakob hade namns dag så hade dom byggt klart tio bilar av modellen ÖV4.¨Bilen Öv4 hade 28 hästkrafter och det är väldigt mycket för att vara byggd på 20 talet. Topp hastigheten låg runt 90 km/h men Volvo rekommenderade att man bara körde i 60 km/h för att var alldeles för fort för dom vägarna som fanns då och så var bilen inte så noga testade som dom är idag.    


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Takläggning och takrenovering
Är din iPhone skyddad?
Intressanta fakta om litiumjonbatteri
Att tänka på vid flyttstädning
Kan man köpa cigarrer på nätet?