Du är inte inloggad.

Artikel

Ta hand om din mobil

Idag ligger genomsnittliga priset för smartphones och mobiltelefoner flera tusen kronor. De får mer och mer avancerade funktioner för varje år som går och det slutar inte. Snart kan vi göra allt från mobilen. Det är väldigt häftigt. Men som sagt, dessa mobiler är inte gratis och bara för att tekniken utvecklas med stormsteg så betyder inte det att mobilen håller för evigt. De är väldigt ömtåliga.

 

Dagens senaste smartphones som kommit ut på marknaden är väldigt fräsiga med coola features och har en otroligt elegant design. Men den snygga designen har dock medfört att mobilerna inte är så starka och tåliga. Visst, vissa klarar att vara under vattnet, vilket är väldigt häftigt men utöver det så klarar de inte så mycket mer. Det vill säga, smällar från hårda material eller rister från skarpa ting. Då gäller det att skydda sin mobil från detta. Det är det många som glömmer eller struntar i. Men de ångrar sig så fort något sker. Det gäller att inte glömma detta då mycket pengar ska gå på spill.

 

Det finns en del tillbehör som hjälper dig med detta. Vi har det klassiska mobilskalet som finns i många olika former och typer som främst skyddar mobilens kanter och baksida. Det finns även skärmskyddet som är ett väldigt tunt genomskinligt yta som sätts fast på skärmen. Den stärker skärmen från slag men framförallt från rister. Det finns mycket tillbehör som kan hjälpa till att skydda mobilen från onödiga skador och detta kan bland annat hittas på Coolpriser.se som erbjuder ett sort och billigt sortiment med hög kvalitet.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Krigsfilmer
Julfint hemma 2013
Viktigt med kalastillbehör på kalas
Fan av färger eller färgskraj?
Spådom