Du är inte inloggad.

Artikel

Tandblekning och hur du får vita tänder?

Visste du att 8/10 personer är missnöjda med sina tänder utformning eller färg och inte riktigt vet vad de ska göra åt det. Tandvård kan vara både kostsamt och komplicerat och har du inte ekonomin för att "rätta" till tänderna med fasader eller tandblekning så blir de svårt. 

I en undersökning utförd av match.com visade det sig att över 70 % av de tillfrågade kviinnorna attraherades av män som hade vita och "raka" tänder. 

 

Hur hittar jag prisvärd tandblekning som fungerar?

Det finns mängder av oseriösa och seriösa aktörer där ute som säljer farliga otestade produkter som kan fräta sönder dina tänder och ditt tandkött så det gäller att göra din reserach innan du beställer hem tandblekning. 
Tandblekning med Blue illume ger dig snabbt och säker vita tänder, företaget har varit verksamt i 5 år och genom en enkel google sökning hittar du mängder av personer som har beställt hem och testat företagets produkter med goda resultat.

Blue illume's tandblekningsprodukter testas på samma sätt och med samma precision som din tandläkares för att säkerställa att de är neutrala och ofarliga för användaren. 
Produkterna uppfyller EU:s krav för tandblekning och innehåller ingen väteperoxid. Det finns ett stort urval av tandblekning hos Blue illujme som passar dig som snabbt vill bleka tänderna och få vita tänder hemma i lugn och ro. De passar dig som har gula tänder och vill ha snabba resultat men även för dig som vill underhålla en tidigare utförd tandblekning har vi en tandblekningspenna som kommer väl till hands som du bara penslar på med en gel på tänderna. 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Skäggvård
Varför ska du börja med balsammetoden?
Smarta vanor som förbättrar ditt liv
Ugn med ånga för hälsans skull
Att välja silverörhängen