Du är inte inloggad.

Artikel

Banta snabbt & gå ner i vikt

På en lågkolhydratkost bör du sträva efter att äta när du är hungrig. Och om du inte är hungrig? Ät inte. Inget bromsar viktminskning mer än att äta ofta mycket mat som du inte behöver. Detta i själva verket är en av de vanligaste misstagen om du vill banta snabbt och gå ner i vikt!

 

Minska onödig småätande

Onödig småätande kan vara ett problem. Vissa saker är lätta att äta bara för att de är välsmakande och lätttillgängliga. Här är tre vanliga fällor att se upp för

  • Mejeriprodukter såsom grädde och ost.  Det fungerar bra i matlagning men problemet är om du mumsar en hel del ost framför TV: n på kvällen... utan att är hungrig. Var försiktig med det.
     
  • Eller massor av grädde med dessert, när du är faktiskt redan är mätt och bara vill äta eftersom det smakar gott. Eller en annan vanlig orsak: laster av grädde i kaffe, många gånger per dag!
     
  • Nötter är väldigt lätt att äta tills nötterna tills de är slut oavsett hur mätt du är. Saltade nötter är svårare att sluta äta än osaltade nötter. Saltade nötter frestar dig till mer vilket leder till överätande. Undvik att ta hela påsen till soffan, helst en liten skål i stället.
     
  • Bakning. Även om du bara använder mandelmjöl och sötningsmedel kommer det att bromsa viktminskningen!

 

Känn dig fri att hoppa över måltider

Måste du äta frukost? Nej, självklart inte. Ät inte om du inte är hungrig. Och detta gäller för varje måltid! Din kropp kan vara glad över att kunna bränna fettdepåer, vilket minskar behovet av att äta.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

4 Naturliga sätt att öka din ämnesomsättning
Ansiktsbehandling Helsingborg
Hitta en klänning för alla tillfällen
Så får du hjälp med dina magproblem
Att tänka på när du vill minska i vikt