Du är inte inloggad.

Artikel

Tantekniska produkter Stockholm

Bluedent erbjuder bland annat fast och avtagbar protetik samt implantat. Vi tillhandahåller den senaste tekniken inom tandtekniska arbeten med bland annat implantat, metallkeramik, helkeramik, proteser och bettskenor. För oss är det självklart att det är den höga kvalitén som efterfrågas av våra kunder men även säkra leveranser och det rätta priset.

Blue Dent tillhandahåller den senaste tekniken inom tandtekniska arbeten med bland annat implantat, metallkeramik, helkeramik, proteser och bettskenor.

För oss är det självklart att det är den höga kvalitén som efterfrågas av våra kunder men även säkra leveranser och det rätta priset. Vår målsättning har varit att ha ett nära samarbete med våra kunder och tillhandahålla produkter med den högsta kvalitén i samband med låga priser.

Med detta som bakgrund och efter noggrann undersökning började vi för ca 8 år sen vårt samarbete med ett väl etablerad laboratorium i Shenzhen Kina som är certifierat enligt ISO 9001:2000, ISO 13485:2003 och har samma målsättningar som oss i Sverige. Tillverkningen hos dem sker med den senaste tekniken och material med hög standard.

Idag sker det mesta av tillverkning hos våra samarbetspartner med en leveranstid på mellan 10 till 14 dagar. Men för att kunna vara tillhands för våra kunder vid tillexempel akuta fall erbjuder vi även en snabbare leveranstid där tillverkning/justering sker i Sverige.

Det bör observeras att innan jobben når fram till våra kunder så utför vi kvalitetskontroll av arbetet för att säkerställa kvalitén och andra specifikationer som t.ex. färg och utformning.

Blue Dent är registrerade hos Läkemedelsverket för hantering av specialanpassade medicintekniska produkter och följer föreskrifterna I LSVFS 2003:11 om medicintekniska produkter.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hälsokost - det naturliga apoteket
Hudvård online
Olika skönhetsprodukter för fotvård
Hjälp mot svullnade ben
Smärta och problem orsakade av dålig hållning