Du är inte inloggad.

Artikel

Tee Time Travels - Golfresor från flera arrangörer

När du ska planera din golfresa så finns det ju olika vägar att gå. Du kan söka efter golfresor på de olika arrangörernas hemsidor, men det är ju ganska tidskrävande. Ett annat alternativ är att använda dig av de olika tjänster som samlar golfresor från flera olika arrangörer. Tee Time Travels är en ny webbplats där man har som mål att samla så många arrangörer och resor som möjligt, så att du som letar efter en golfresa snabbt kan få en överblick och ha möjlighet att jämföra olika golfresor.

Om du inte hittar en golfresa som passar dig kan du skicka en förfrågan på en skräddarsydd golfresa till flera av arrangörerna. I din förfrågan kan du specificera dina önskemål och företagen kan sedan återkomma till dig med offertförslag som du sedan kan ta ställning till. Eftersom Tee Time Travels inte tar någon provision från arrangörerna är priserna på hemsidan och i offerten samma som om du kontaktar arrangörerna var för sig. På detta sätt kan du spara en hel del tid när du planerar den perfekta golfresan.

I de flesta fall så ingår flygresa och i vissa fall även hyrbil på de golfresor som du hittar på Tee Time Travels, men i de fall där du behöver boka detta själv kan du söka efter flyg och/eller hyrbil direkt på hemsidan.

Målet med Tee Time Travels är att bli den självklara utgångspunkten för dig som söker golfresor, och du är välkommen att besöka vår hemsida för att se utbudet av golfresor till ett stort antal länder i Europa och övriga världen.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Stockholm – en stad för alla kulturer
Sevärdheter i Berlin
Vilken dag du köper flygbiljetter kan spara dig pengar
Badringar av traktordäck
Resa til Rom