Du är inte inloggad.

Artikel

Förrådstält - en snabb och billig väg till god förvaring

Äger du en bil eller båt som du har problem med att förvara under vinterhalvåret, eller har du andra saker du inte använder så ofta och behöver ett extra utrymme för? Det kan ofta vara dyrt att hyra in sig på ett lager som någon annan äger, samtidigt som det man förvarar måste kunna skyddas mot vind, vatten och kyla. För den som har ledigt utrymme till exempel i sitt garage, är detta så klart ett alternativ men annars kan det vara en utmärkt idé att skaffa ett förrådstält.

 

Enkelt att sätta upp

Ett förrådstält går fort att sätta upp på tomten, och är oftast inte särskilt svårt att installera. Tälten består ofta av polyester eller PVC, och sätts upp med hjälp av ett stålstativ. Det går utmärkt att sätta upp tältet på gräsmattan i trädgården, och använda som till exempel förvaringsutrymme för redskap man kanske använder under sommaren, och sedan som båt- eller bilförvaring under vintern. Oftast har tälten en dörr av plast som går att rulla upp för att man enkelt ska kunna komma in och ut, samtidigt som de går att återförsluta ordentligt så ingen vätska tränger in under vinterhalvåret då man kanske inte använder tältet alls, förutom till förvaring.

 

Fördelar med förrådstält jämfört med annan förvaring

Det praktiska med förrådstält jämfört med att hyra in sig hos ett lager eller ett företag som erbjuder förvaring, är givetvis att det blir mycket billigare. Äger man till exempel en båt vet man om att man kommer behöva ett ställe att förvara den på under många år framöver, och det är därför en god idé att ordna med förvaring själv. Att ha båten, eller husbilen stående på tomten gör givetvis också att de är enklare att komma åt om man skulle behöva det. Förrådet går också att använda till annan form av förvaring, för till exempel verktyg eller utemöbler.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vackra smyckeskrin och Skinnhandskar
Tips på babypresenter
Så gör du för att underlätta shoppingen
Herrklockan; en personlig accessoar
En laddare för flera tillfällen