Du är inte inloggad.

Artikel

Tillbehör till iPhone 5- Nyttiga tips

 

Du tycker om din nya iPhone 5, men du måste tänka på motsvarande tillbehör till den. Först och framst är det skydd du måste tänka på. Det finns olika sätt att skydda din iPhone 5. Olika tillverkare erbjuder olika stilar och designs. Du kan bestämma dig för ett Apple skal till iPhone 5 och det bara täcker ryggen och delvis sidorna. 
Otterbox erbjuder mestadels reptåliga, robusta mobilskal avsedda för tuffa förhållanden. Mest kända är Defender och Commuter serier. Robusta skal kan man hitta hos Griffin också. Det verkar som om dessa två tillverkare har specialiserat sig på att göra tuffa tillbehör. Griffins mest kända serier är Survivor och Protector. 
Å andra sidan finns det tillverkare som t ex Case-Mate, iLuv, Krusell som ebjuder lätta, tunna mobilskal iPhone 5 som monteras lätt och ger tillräckligt med skydd om man inte planerar att spela fotboll med dem. Bland de tunnaste skalen finns det Barely There serien från Case- Mate som man kan hitta i olika färger och mönster: Tortoise, Lipstick Rosa osv. Allt du behöver att göra är att välja ett som passar dig bäst enligt dina krav, naturligtvis. Material är något du bör lägga på minnet. Silikon ger bra grepp, telefonen kan inte glida lätt ur händer och absorberar stötar, men det kan slitas lätt med tiden. Läder är ett mycket elegant och slitstarkt material att göra mobilskal eller fodral i. 
När det gäller mobilfodral till iPhone 5, är det bäst att de är gjorda i läder- de ser mest eleganta ut. Flip fodral är praktiska eftersom man inte behöver ta telefonen ut. 
 
Laddning av din iPhone 5
Om du äger några gamla laddningstillbehör till iPhone, kommer det inte att passa den nya 8- stiftskontakten. På grund av detta finns det många adaptrar som gör att du kan använda dina gamla tillbehör. Det finns Lightning till 30- stifts adaptrar, Lightning till MicroUSB adapter, Lightning till USB kabel osv. Dessa tillbehör kan vara original, dvs från Apple och är dyrare och det finns också tredje parts tillverkare som tillverkar något billigare tillbehör som t ex Konkis.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Varför firar vi fars dag?
Kiel James Patrick
Designer skor för män, en växande marknad
Gör en fotobok av dina bilder
Vinylskivor