Du är inte inloggad.

Artikel

Trådbackar är lösningen på dina förvaringsproblem

Ofta när man tittar på förvaringsmöjligheterna i en hall så kommer man fram till att skor tar en himla massa plats. I och med att många av oss använder flera par skor dagligen, man har kanske ett par till jobbet, sen när du skall träna är det ett par andra skor och sedan kanske du skall ut i skogen eller ut och rida och då är det ytterligare ett par skor. Detta gör att man ofta behöver ha fler skor lättillgängliga för att det skall fungera praktiskt och det är ofta då kaoset uppstår.
 
På senare tid har det kommit flera lösningar på problemet, dels har IKEA tagit fram en riktigt smart lösning där du kan trycka in skortna i en garderob och ändå ha dom väldigt lättillgängliga, dels har man den mest klassiska lösningen som vart med oss länge, trådbacken.
 
Genom att montera trådbackar i en av garderoberna du har i hallen så kan du enkelt skapa stort utrymme för skor som ändå är lättillgängliga utan att stå framme på golvet precis innanför dörren. Välj den grunda varianten med 85mm djup för alla vanliga skor och en djupare modell där du kan ha stövlar och kängor med höga skaft, på så sätt skapar du en garderob där du enkelt kan få in 30 par skor som är lätta att komma åt.
 
För enkelhetens skull så kanske varje familjemedlem får sin egen trådback där hen kan förvara sina skor, då vet alla inklusive barnen vilken trådback som är hennes samtidigt som dom vet vart dom skall ställa skorna när dom kommer in. Det gör att du som förälder slipper plocka lika mycket och gör det enkelt för barnen att veta vart saker och ting skall stå någonstans.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hyr skåpbil till din flytt
Pris för elinstallation
Renovering av skorsten?
Tavlor, Målningar & Övrig konst
Badrumsrenovering Älvsjö