Du är inte inloggad.

Artikel

Jourstäd Uppsala

Jourstäd Uppsala är en kundnära städfirma i Uppsala med prisvärda tjänster inom flyttstädning, fönsterputsning mm. En av de bästa!

Flyttstädning

Vi på Jourstäd hjälper till med bl a flyttstädning, städning, fönsterputsning. Vi är specialister på alla former av städning och lämnar fasta samt löpande priser på många av våra tjänster. Vi utför städjobb för både privatpersoner och företag inom Uppsala. Är du ute efter hjälp med din flyttstädning, så titta gärna in på städlistan där ni ser vad som ingår i flyttstädningen, ni finner den under fliken flyttstädning.

Fönsterputsning

Jourstäd Uppsala erbjuder fönsterputsning på alla typer av fönster, bl a av inglasade balkonger och verandor, speglar, glaspartier, skyltfönster. Våra tjänster finns att anlita vid t ex byggstädningar, flyttstädning och renoveringar där vi ser till att fönstren är skinande rena. Det går bra att anlita oss för både enstaka eller återkommande uppdrag för både privatpersoner och företag. Självklart ingår alltid material i våra priser.

Städfirma Uppsala

Städning på gång? Då finns vi till hands. Vi utför alla former av städning i Uppsala med omnejd och hjälper både privatpersoner och företag. Vi förstår att det ibland kan kännas övermäktigt att utföra en ordentlig storstädning, det kan vara hälsa, jobb eller ork som ställer till det. Vår personal har god erfarenhet och arbetar snabbt och gör att du enkelt får rätt på oredan. Självklart erbjuder vi både fasta priser och timpriser så du har möjlighet att välja det som passar dig bäst. Hör av dig så ordnar vi en kostnadsfri offert på hemstädning! Testa oss, du kommer att bli nöjd!

Jourstäd Uppsala


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Var kan man göra ett vindrutebyte i Göteborg?
Flytthjälp
En stallykta ger huset den rätta känslan
Min LED lampa låter illa, vad är fel?
Köpa bil av bilhandlare eller privatperson?