Du är inte inloggad.

Artikel

Var köper du dina kondomer?

Att köpa kondomer har alltid varit något som de flesta en kortare eller längre tid tycker är pinsamt. Att handla ett paket mjölk på ICA är inget vi reflekterar över men står du vid kassan med ett paket kondomer är det många som känner sig lite smått obekväma med situationen. Det går ofta heller inte att smyga då kondompaketen hänger precis vid kassan och alla i kön ser att du sträcker dig efter ett paket. Vetskapen om att folk ser dig handla kondomer gör en ofta obekväm och nervös i många fall. Fallet är inte såhär för alla, men för många trots att det är helt naturligt.

I samband med detta har det dykt upp en hel del olika e-butiker som säljer kondomer och det är nu lättare än någonsinn att köpa kondomer diskret utan att någon vet om det. Paketen märks inte med någonting och det går inte att utan att öppna paketet se vad som är inuti. På så vis kan även de som är som mest obekväma med att handla kondomer i affär handla kondomer utan att känna sig obekväm med situationen. Förmodligen har detta även ökat användningen av kondom då det säkerligen funnits (även finns) folk som drar sig för att handla kondomer på grund av just det pinsamma mötet med kassören.

Är du också obekväm med att handla kondomer i affär men ännu inte riktigt fått upp ögonen för det här med e-handel rekommenderas att du testar det i alla fall. Det är riktigt smidigt och det går i de flesta fall även handla mot faktura om man känner sig osäker att ge ut kortuppgifter etc.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Finns det IPL laserbehandling för hemmabruk?
Ska du bleka tänderna eller satsa på fasader?
Fotvårdsprodukter för dig med diabetes
Kan arganolja lösa alla dina problem?
Hälsokost - det naturliga apoteket