Du är inte inloggad.

Artikel

Vilken typ av jackor att bära med Jeans

 

Kvinnors klänningar, jeans och denim jackor har alltid varit mycket populära. De är aldrig ut i trenden under en lång tid det är därför de anses vara klassiker. Många designmärken bära sin egen produkt uppfinningsrikedom till Jean jackor, det är därför inte bara byggnadsarbetarna eller cowboys bär det att fungera. Även den berömda pjäsen med denna typ av jacka. Det är inte bara mode framåt, men mycket tålig också.

 

Nedan är de 5 jackor som går perfekt med ett par jeans:

 

  • Denim: Denim är en jacka material som alltid har sett bättre på kvinnor än på män. Inte många män kan bära på en riktigt kaxig ser jeansjacka, men uttryckte det på någon tjej och hon kan bära den som en tonåring! Jeans jackor har också ett speciellt snitt för kvinnor. De är vanligtvis tätt men aldrig huden tight. Den långa pälsen typen jacka med ett bälte är en ny vinter modetrend.

 

  • Läder: Skrymmande tungmetaller jackor är helt omodernt dessa dagar. Den typ av vinterjackor för kvinnor som är i är de korta åtsittande sådana. Dessa skinnjackor har ofta en liten puff runt ärmarna och nästan ser ut som en axelryckning. Bara bär inte dem skinnbyxor, det ser läskigt!

 

  • Corduroy: Browns, grå och kex nyanser av detta material är nu forte av oss flickor. Medan män har möjlighet att bära som en semi formell klädsel med sina jeans och vita skjortor, kvinnor har en större omfattning. Du kan samarbeta formellt Skuren manchester jacka med en skjorta eller en kjol. Du kan också få en cool vinter utseende med en kvinnligt skurna kavajer och en kontrasterande halsduk.

 

  • Mocka: Traditionell för män, men nu kvinnor också kan idrotten denna speciella material för vintern med samma lätthet. Grundläggande grammatik av materialet dikterar att jackan måste vara något manligt, men flickorna ändå lyckas se smart i dem. Den typiska bikers jacka med horisontella fickor med dragkedja är helt enkelt en prototyp.

 

  • Ull: ylle kan vara den sista på listan, men det står ganska högt på listan över fashionabla design. Ylle menar inte tröjor längre, kan det finnas zip ups, modifierade öppnar fram och löst sittande sweatshirt jackor stil också.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Varför Dover Street Market New Los Angeles Store är en spelväxlare
Dubba upp!
Köpa högsta kvalitet koftor på nätet
Fars dag, varför firar vi det?
När ska du ge din examenspresent?