Du är inte inloggad.

Artikel

we-vibe 4 Parleksaken alla pratar om

Vad har gjort we-vibe 4 så omåttligt populär världen över?

Vår gissning är att det äntligen har kommit en sexleksak som par faktiskt kan använda tillsammans och njuta tillsammans av. Det har tidigare funnits flertalet varianter av we-vibe, dock kommer ingen av de tidigare varianterna i närheten av den senaste, kraftigt uppdaterade versionen. De största förändringarna som gjorts är att designen har gjorts om så att den faktiskt passar kvinnans anatomi, dvs den är utformad för att stimulera både klitoris och g-punkten samtidigt under samlaget. Den del som förs in i slidan har en inbyggd vibrator, vilken stimulerar både kvinnans g-punkt och mannens penis samtidigt under samlaget. För att mannen ska kunna njuta lika mycket som kvinnan krävs att det används glidmedel. Då we-viben är tillverkad i siliconmaterial är det viktigt komma ihåg att använda rätt glidmedel, dvs ett vattenbaserat glidmedel. Andra stora fördelar som följde med senaste versionen är att den blivit helt vattentät, ni kan alltså njuta tillsammans även i det varma, avslappnande, romantiska badet och enkelt styra hur intensiva vibrationer ni vill ha med den trådlösa fjärrkontrollen.

Något som också blivit populärt på senare tid, är att ge bort denna fantastiska leksak i bröllopspresent! Ärligt talat, vem vill ha husgeråd, presentkort eller annat trams som man ändå köper själv när, eller om man känner behov av. En parleksak likt denna blir garanterat en uppskattad gåva som hjälper till att hålla gnistan och glöden i äktenskapet vid liv.

Rent generellt, är det en trend att sexleksaker av alla de slag, blivit mer och mer allmänt accepterat, detta genom den exponering dom fått i media, och vår allt större experimentlust i sexväg. Det är till och med så pass vanligt med sexleksaker i dag att, varannan man och kvinna äger minst en.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hur väljer man rätt mobilabonnemang?
Så kan en mekanism styras
Företagsflytt från Lund
Snart jul
En lång säsong är nu över