Du är inte inloggad.

Artikel

Annonsa - en ny köp och säljportal

Köpa och sälja produkter är något vi alla har gjort någon gång och sidor som blocket och tradera bara växer och växer, inte ofta som en ny sida dyker som kan konkurera med dessa enorma jättar inom detta område men nu har det startat en ny sida som heter annonsa, här kan du annonsera gratis till hela sverige, du kan i proncip sälja allt utom lån, spel och sexrelaterade produkter.

Vill du sälja din bil, prova då att annonsera på annonsa

Här kan du hitta allt från mobiltelefoner till en ny katt!

Annonsa.se startades första gången 2006 som en samlingssida för flera olika mindre annonssidor, efter detta började arbetet med att utveckla en ny sida som skall vara enkel och snabb men framför allt Gratis för alla, både privat personer och företag.

Att annonsera en produkt idag är ju enkelt men kostar en hel del pengar samt att utbudet på blocket idag är så enormt stort så att din annons hamnar ganska snabbt på sidan 2 och försvinner i den enorma mängd av annonser tyvärr, så nu finns det en stor marknad för mindre köp och sälj sidor.

Idag finns det ca 100 olika större och mindre köp och sälj portaler som har diverse utbud där de specialiserar sig på olika produkter, sälja enbart ikea möbler eller bara mobil telefoner samt en del som bara säljer bilar och vänder sig till bil intresserade personener.

Annonsa har byggt ett system så att du kan annonsera som en anonym person i systemet eller välja att registrera dig så att du enklet kan hålla koll på alla dina annonser samt se statistisk på hur många som tittat på annonsen och hur många svar du fått.

De är också enkelt att ändra din text eler lägga till fler bilder, du är alltid anonym ut om du väljer att vara det.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Testa dina däck
Trycka CD och tjäna pengar på sin musik
Kredithantering och andra tjänster för företag som vill bli mer effektiva
Om Värmepumpar och elektriker i Simrishamn & Österlen
Bra tips när du vill kunna välja bästa glasfiberpool