Du är inte inloggad.

Artikel

Ansiktsbehandling Helsingborg

Ansiktsbehandling
En behandling kan innebära så mycket! Tid för dig själv, lite extra lyx i vardagen eller en energiboost inför helgen. Jag använder mig av avancerad ekologisk hudvård och makeup och i behandlingsmenyn hittar du allt från ansiktsbehandling, ansikts-och skalpmassage till makeup och brudmakeup inför bröllop. Morgonpigg? Då tycker jag du ska kika lite extra på ansiktsbehandlingen Red Eye!

 

Bröllop
Dags för bröllop? Vad kul! Varför då inte låta mig vara en del av dina förberedelser? Jag hjälper dig gärna med din makeup samt få huden i form innan det är dags för den stora dagen! Mellan 2-6 veckor innan bröllopsdagen är det lagom att göra en ansiktsbehandling och veckan innan bröllopet är det perfekt att boka in en frans- och brynfärgning. Har du andra önskemål, tveka inte att höra av dig till mig. All information hittar du på http://justface.se/

 

Hudvårdsprodukter
I en ansiktsbehandling använder jag endast ekologisk hudvård med naturliga och biologiska ingredienser. MARIA ÅKERBERG och M. Picaut är två svenska märken som är riktigt härliga att jobba med. Här finner du även doftljus och doftpinnar av det svenska ekologiska märket Klinta. Vill du köpa presentkort men har ont om tid att komma inom salongen? Maila ditt önskemål så löser vi det!

 

Microneedling
Microneedling är en behandlingsmetod med vetenskapligt dokumenterad effekt. En behandling med SkinPen är effektiv mot fina linjer och rynkor, huduppstramning samt acneärr och hudbristningar. Behandlingen bygger på en metod som kallas CIT, Collagen Induction Therapy. Den svenska benämningen är kollagenstimulerande behandling. SkinPen är en avancerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Behandlingsmetoden är mer djupgående än microdermabrasion och har en kortare återhämtningstid än vad kemisk peeling har och det är delvis därför den blivit så populär. Med microneedling orsakas en kontrollerad skada med hjälp av nålarna och som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan och bygga upp huden på nytt.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Osteopati
Vågar du testa kemisk peeling hemma?
Orsaker & behandlingar av Celluliter
c/o ULRIKA DAVIDSSON
Vita tänder