Du är inte inloggad.

Artikel

Arborist

En arborist är en person som arbetar med träd, man kan kalla det för en slags träd doktor som vårdar träd. En arborist har en utbildning i träds biologi, eko system, jord kvalitet och mycket annat rörande naturen som är viktigt att känna till när du arbetar med träd.
När man letar efter en arborist är det viktigt att se till att den person man väljer att anlita faktiskt har en riktig utbildning och inte bara arbetar med trädfällning då denna person besitter en annan typ av kunskap kring träd.

En arborists huvud syssla är att se till att dina träd mår så bra som möjligt, skulle de t ex vara sjuka eller skadade kan en arborist hjälpa dig med trädvård på olika sätt för att se till att ditt träd blir friskt igen. Självklart hjälper oftast en arborist dig även att kunna sköta dina träd själva genom att rådge dig i hur du bäst gör detta.

Andra saker arborister gör är att bistå med hjälp vid trädfällning, trädbeskäring, stamstabilisering, landskapsplanering, plantering med mera, egentligen det mesta från jord till ett friskt och vackert träd.

Letar du efter en arborist och bor i Stockholm eller Uppsala eller när liggande område är Trädtrolleri ett fint alternativ som ger dig hjälp med din trädgård och dina träd. Trädtrolleri har en god kunskap och erfarenhet av trädvård och brinner för naturen! Trädtrolleri gör sitt yttersta för att arbeta så miljä vänligt som möjligt. Trots att det är ett naturrelaterat yrke är det ingen garanti för att man är snäll mot miljön! Läs gärna mer om Trädtrolleri här! Arborist Uppsala & Stockholm

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Eukalyptusträdet
Om Lunnarpshill - Tradition som lever kvar
Ta ett steg mot en bättre miljö
Klickerträning och lösningen på alla problem
Furminator för hund och katt