Du är inte inloggad.

Artikel

Saknar du gröna fingrar?

Tycker du att det ser tomt och trist ut på din arbetsplats? Kanske saknas det färg, lite liv och trivsel? Saknar ni levande växter? I så fall kan det vara där problemet sitter. Människor mår nämligen bra av att vistas bland plantor. Detta beror delvis på att luften kring plantorna är renare men även på att de är vackra och att vi uppskattar estetiskt tilltalande motiv. Om du inte har gröna fingrar kan du hyra växter i Stockholm. Detta är väldigt smidigt och någonting som fler och fler företag har börjat att få upp ögonen för.

När du väljer att hyra växter av oss i Stockholm ser vi till att dina nya växter får precis den miljö som de behöver för att må bra. Detta innebär rätt växt på rätt plats och givetvis tar vi även hänsyn till hur din arbetsplats ser ut i övrigt när vi placerar ut våra växter.

Hela poängen är att det ska vara trivsamt och därför kommer även alla våra växter i vackra och estetiska krukor. Vi tar även hand om dina växter efter det behov de har. Du kan också välja att sköta en del av vattningen själv. När du väljer att hyra växter till ditt företag i Stockholm kommer vi alltid att ta ansvar för att de mår bra. Om en växt börjar bli hängig eller inte mår bra i miljön kan vi ta beslutet att byta ut den.

För att läsa mer om oss går du in på www.hyraväxterstockholm.se. Du kan få en offert redan idag.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Dykarbeten i Stockholm
Solrosor – de gör dig glad!
Att tänka på när man köper en hund
Tips på hundvänliga restauranger
Arborist