Du är inte inloggad.

Artikel

Din personliga målare malmö

Målare malmö arbetar men alltid utifrån kundens behov och önskemål. Företaget startades 1999 och man har under dessa år arbetat hårt för att bygga upp ett förtroende samt erfarenhet.

Förutom att göra allt inom målning arbetar Målare Malmö mycket med fönstermålning och fönsterrenovering. Vi gör allt inom enklare jobb till totala återställningar av ditt fönster. Behöver du hjälp att sönka ljudbullernivån, energiförbrukning eller bara snygga till dina fönster så är Målare Malmö absolut helt rätt leverantör för dig.

Var det längesen du målade om din fasad? Då kan vi hjälpa dig att fixa till så att det ser ut som nytt. Ett tips vi brukar be våra kunder är att undersöka vilken färg man använt tidigare då det ger det överlägset bästa resultatet. I många fall vet man inte vad för färg man använt (då det var helt för många år sedan man gjorde det), och då kan vi på Målare Malmö hjälpa dig med att hitta en lösning som blir bäst för dig. Många outbildade kan tro att det är väldigt enkelt att måla om fasaden, men det är så mycket man måste göra i förberedande syfte innan man har ett resultat. Där är ett par punkter som är ett måste för att få ett bra resultat:
- Ta bort färg som sitter löst genom skrapning
- Borsta noga med stålborste
- Byte av dåliga/söndriga plankor
- Tvätta och skölja fasaden noggrant med vatten
- Olja/grundmåla ytan
- Täta hål och sprickor som finns
- Måla fasaden 1 - 3 gånger.

Detta hjälper vi till med så att det blir gjort på rätt sätt.

Är du i behov av fasadmålning, inomhusmålning, eller fönsterrenoveringar, tveka inte att kontakta målare malmö så hjälper vi er.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Mors dag – Mammas högtid
We Fix Trädvård
Ta hand om din bilmotor
Teknologisk Institut
Bilrekond & tips