Du är inte inloggad.

Artikel

En komplett resguide till Köpenhamn

Att resa till Köpenhamn är något många svenskar gör varje år. Denna vackra stad bjuder på det mesta. Vill man känna pulsen av storstadslivet är det garanterat ett ställe som kommer få din puls att öka. 
Staden är full av överraskningar. För den som gillar mat är Ströget en bra gata att hålla hus vid.
Denna gata som är över 2.2 kilometer lång bjuder på allt ifrån gamla museum till bra restauranger. Här kan man verkligen hitta allt. Kända klädesmärken för den som som ska shoppa. Eller varför inte asiatisk, thai, amerikansk eller dansk mat?

Tivoli får man inte heller glömma. Tivoli i Köpenhamn ligger i dem centrala delarna och är värt ett besök.
Här kan man åka karuseller, äta mat och umgås med sitt besök. Hit hittar man väldigt lätt. Det ligger precis utanför Huvudbangården som är Köpenhamns centralstation. Dessutom har tivoli ett eget hotell för den som vill bo centralt och ha nära till tivoli. Hur bra är inte det om man reser med sin familj?

Hotell under resan

Hos www.hotellköpenhamn.org kan man ekelt boka hotell under sin vistelse. Men det finns även mängder av matnyttig information med tips på olika nöjen och sevärdheter.
Här listar man hotell med som fått toppbetyg av sina besökare och givetvis prisvärda hotell. Vill man bo centralt så rekommenderas ofta Radisson hotel eller Tivoli hotell. Dels för att båda hotellen oftast har bra erbjudande och priser. Men också för sitt centrala läge.
Passa på att gå igenom extra noga under sevärdheter. Här finner man mycket tips på vad man kan besöka för ställen i Köpenhamn.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vår familjesemester på Teneriffa
Sommar runt hörnet
Mallorcas olika områden
Fotbollsresor till ett billigare pris
Upplevelser i Malmö