Du är inte inloggad.

Artikel

Hitta billiga hotell på bästa och enklaste sättet

Nuförtiden är det som att kliva in i en djungel utan machete att försöka hitta det billigaste och bästa hotellet när man ska ut och resa. De största anledningarna till snårigheten är att det finns så otroligt många olika sidor att välja på som alla visar olika pris och tillgänglighet - samt att utbudet på hotell är enormt eftersom alla hotellägare idag har förstått vitsen av att vara synlig på nätet. Jag tänkte därför att jag skulle försöka stapla upp lite tips som jag skaffat mig genom åren när jag sökt efter billiga hotell på nätet. 

- Istället för att googla på hotellnamnet så använd gärna en samlingsportal för hotell såsom bokahotellet.se. På detta vis så får du lätt överblick över hotellen i den stad du tänkt besöka.

- Även om det finns otroligt många prisjämförelsesidor för hotell så skiljer sig priset inte åt särskilt mycket, men titta gärna på några alternativ innan du bokar.

- Om du är lojal till din bokningssida som du väljer att boka hos så kan du ofta få fördelar såsom bonuspoäng eller frinätter - vilket gör att du tar del av deras provision på ett fördelaktigt sätt, om du fortsätter vara lojal.

- Stjärnor på hotellet i all ära, men stirra dig inte blind på det utan jämför gärna stjärnklassificeringen med omdömena som hotellet fått från riktiga gäster.

När du sedan bestämt dig och bokat så kommer du få en bekräftelse till din e-postadress och sedan är det bara att dyka upp på hotellet. Efter besöket så rekommenderar jag alltid - om du har tid - att skriva en recension / lämna ett omdöme på hotellet för att andra enklare ska kunna bestämma sig nästa gång. Sharing is caring!

Hoppas dessa tips har givit dig lite tips inför din kommande hotellbokning.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Skäl att resa med bil
Kap Verde Öarna - det lugna paradiset
Tee Time Travels - Golfresor från flera arrangörer
Sagolika Nepal
Biluthyrning i Italien