Du är inte inloggad.

Artikel

En reklampenna är väl ingen present!

Det är ganska vanligt att företag trycker upp pennor för att ge bort dessa till kunder och vem som behöver. Tanken är att pennan ska fungera som en påminnelse om bolaget. Att det finns och vad det gör.

Men varför beskrivs pennan som en så fantastisk present av företag som designar presentreklam? När du tänker lite på vad du skulle vilja ha i födelsedagspresent är det ju inte en kulspetspenna som det står Bosse och Schakt på. Eller?

Reklampennan har sin plats

Nu ska vi inte vara för kritiska. Reklampennan har sin plats. Visst är det så. När du står på stan och är utan penna och någon säger till dig att du får deras penna så är det ju en räddning. Att pennan sedan fungerar bra är ju ännu bättre.

I det här läget kan vi säga att reklampennan är en bra present. Men när det rör lite viktigare sammanhang som födelsedagar, bröllop och student är det inte en reklampenna vi vill se i paketet.

Finare pennor kan också vara reklam

Det kan dock vara trevligt till exempel med en reservoarpenna till den som tycker om lite mer stilfulla saker. Den här pennan kan till och med ha inslag av ädelmetall. Dessutom kan det röra sig om en reklampenna med ett snyggt tryck som kopplar den till ett visst företag.

Summering

Reklampennor kanske inte är presenterna du vill ha då du fyller år eller tar studenten. I varje fall inte de billiga pennorna med tryck på. Men en finare penna kan vi absolut uppskatta som present och den kan faktiskt också vara en reklampenna!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Beställa blommor - tre olika sätt
Citizen klockor ligger i framkant
Dags för leksaker av återvunnen plast
Fotåkommor
Så sköter du amaryllis