Du är inte inloggad.

Artikel

Få makt genom att blogga rätt

Jag tänkte med denna artikel berätta lite om hur jag genom min blogg (Fredrik Eriksson) och de få kunskaper jag besitter inom sökmotoroptimering håller på och skaffar mig makt.

Makten består av att jag så småningom kommer att ha ett forum med stor räckvidd och många läsare för mina egna åsikter och reflektioner. Bloggen är ganska ny bara några månader gammal men jag har redan fått några samtal med önskemål om att ta bort inlägg som varit av pinsam karaktär för makthavare i samhället.

Jag ska synas på Enköpings kommun!

Just nu håller jag på att arbetar för att bli synlig via Google på "Enköpings Kommun". Som ni ser i länken har jag en tag för just det ändamålet, alltså det är ingen speciell sida eller kategori som ska ligga högt utan jag arbetar med denna tag istället. Jag taggar helt enkelt allt som har med ko"mmunen att göra och så småningom när bloggen blivit tillräckligt stor kommer jag att ranka bra för Enköpings Kommun" och kan på så vis sprida mina tankar och åsikter som kommer att läsas av alla som googlar efter kommunen. Jag blandar egna inlägg med korta nyheter som är av intresse för allmänheten allt för att informationen ska finnas tillgänglig.

Det här som jag sysslar med är en del av sökmotoroptimering On-site, och jag skulle önska att alla bloggandes politiker kunde ägna lite tid åt att strukturera upp sina bloggposter. Som det är nu tror jag inte många vet varför man taggar inlägg då jag på vissa håll kan se uppåt 10 taggar på ett o samma inlägg.

Läs gärna Nikke Lindqvists blogg Nikke Index för att lära er mer om hur ni kan använda kategorier och taggar för att ranka högt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Fasadrenovering Stockholm
Spotify Spellistor - Tips på Spellistor
Sanering Stockholm
Bärgning: En oumbärlig tjänst i trafiken
VÄRMEPUMPAR & TAKLÄGGARE IN STOCKHOLM